tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617
<p>1.Factory meet with ‘ Ordinary Protective Mask Technical Standard ‘ Producing as per National Standard ;</p>

<p>2.Company passed the inspection of the medical device quality supervision and testing center of the State Food and drug administration;</p>

<p>3.Company Passed the inspection of national special labor protection product >supervision and Testing Center;</p>

<p>4.Company Passed ISO13485 international quality system certification, European CE en149:2001;</p>

<p>5.5. Industrial dust proof and European CE en14683:2005 medical standard;</p>

<p>6.Company passed the national highest testing standard gb2626-2006, the products is kn95;</p>

<p>7,Company has passed the certification of FDA and meets all the qualification certification for export to the United States.</p>

Kauntungan Kualitas Produk

Ngenalkeun téknologi berteknologi tinggi, Sertifikasi sistem kualitas internasional

1. Pabrik pendak sareng 'Biasa Pelindung Topeng Téknis Standar' Ngahasilkeun per Standar Nasional ;

2. Perusahaan ngalangkungan pamariksaan pengawasan kualitas alat médis sareng pusat uji coba tina Pangan Negeri sareng administrasi ubar ;

3. Perusahaan Ngalangkungan pamariksaan produk panyalindungan tanaga gawé khusus nasional> pengawasan sareng Pusat Pangujian ;

4. Perusahaan lulus sertifikasi sistem kualitas internasional ISO13485, Éropa CE en149: 2001 ;

5.5. Bukti lebu industri sareng Éropa CE en14683: standar médis 2005 ;

6. Perusahaan ngalangkungan standar uji coba paling luhur nasional gb2626-2006, produk na kn95 ;

7 , Perusahaan parantos lulus sertifikasi FDA sareng minuhan sadaya sertifikasi kualifikasi pikeun ékspor ka Amérika Serikat.

<p>1.PM2.5 professional protection : kn95 has passed the national quality inspection, and the filtering
effect is over 99.8% , is a real anti-virus mask;</p>

<p>2. High efficiency dust accumulation filtration : 5 layers of high quality Filtration layer, melt blown cloth can protect dust activated carbon less than 0.3 μ M , The filter layer can effectively filter the peculiar smell and provide professional haze protection;</p>

<p>3.High quality electrostatic cotton filter material: efficient, breathable, soft, skin friendly;</p>

<p>4.Adjustable nose clip : exquisite plastic aluminum strip, Precisely fit with different nose types;</p>

<p>5.High elastic ear band: elastic flat ear band, long-term wear without strangulation.</p>

Kauntungan Téhnologi

Perusahaan gaduh tim panalitian téknologi propésional pikeun ngembangkeun produk énggal

1.PM2.5 perlindungan profesional: kn95 parantos ngalangkungan pamariksaan kualitas nasional, sareng pangaruh nyaring langkung ti 99,8%, mangrupikeun topéng anti-virus ;

2. Saringan akumulasi debu efisiensi tinggi: 5 lapisan lapisan Filtrasi kualitas luhur, lawon ditiup lebur tiasa ngajagi karbon diaktipkeun lebu kirang tina 0,3 μ M, Lapisan saringan sacara efektif tiasa nyaring bau anu khas sareng nyayogikeun panyalindungan halimun profesional

3. Bahan filter katun éléktrostatik kualitas tinggi: épisién, napas, lemes, ramah kulit ;

4. klip irung adjustable: strip aluminium palastik indah, persis pas sareng jinis irung anu béda ;

5. Pita ceuli elastis tinggi: pita ceuli datar elastis, pakean jangka panjang tanpa nyekek.

<p>1.With 8 fully automated production lines and more than 100advanced high-tech products Production Equipment to ensure orderly production and timely delivery;</p>

<p>2.Numbers of processing plants located in Wuhan, Jiangsu, Shandong and other places;</p>

<p>3.The annual production of this company is 18 million pieces, the annual reserve stock is 3.6 million Pieces.</p>

Produksi nyayogikeun Kamampuh

Sababaraha lini produksi pinuh otomatis, kalayan ngolah pepelakan di seueur tempat, sareng kapasitas produksi taunan tiasa ngahontal 18 juta potongan

1. Kalayan 8 lini produksi otomatis otomatis sareng langkung ti produk-produk berteknologi tinggi 100 Alat Produksi pikeun mastikeun produksi teratur sareng pangiriman tepat waktu;

2. Nomer ngolah pepelakan anu aya di Wuhan, Jiangsu, Shandong sareng tempat-tempat sanés;

3. Produksi taunan perusahaan ieu 18 juta potongan, saham cadangan taunan 3,6 juta Potongan.

<p>1.Our company has the complete after-sales service system, 7 * 24-hour customer service Online , We can answer customer's questions at any time, for example, due to products problems, we promise to Return and exchange, free logistics fee;</p>

<p>2.Visit customers regularly to improve the user experience of products;</p>

<p>3.We have signed long-term strategic cooperation agreements with a number of logistics companies to ensure the delivery of goods on time with good quality.</p>

Jasa saatos-dijual Kauntungan

Tim jasa purna jual anu alus teuing sareng kunjungan biasa pikeun ningkatkeun pangalaman produk

1. Perusahaan kami gaduh sistem layanan purna jual lengkep, layanan palanggan 7 * 24 jam Online, Kami tiasa ngajawab patarosan pelanggan iraha waé, contona, kusabab masalah produk, urang janji balik sareng tukeur, biaya logistik gratis ;

2. Didatangan pelanggan sacara rutin pikeun ningkatkeun pangalaman pangguna pikeun produk ;

3. Kami parantos nandatangan perjanjian kerjasama jangka panjang sareng sababaraha perusahaan logistik pikeun mastikeun pangiriman barang dina waktosna sareng kualitas anu saé.

Sértipikasi Perusahaan

Perusahaan kami khusus dina produksi masker pelindung pribadi kn95, masker bedah médis, masker sipil sekali pakai, kami gaduh produksi domestik kualifikasi médis, kami parantos ngaliwat standar tés domestik Gb2626- 2006, standar luar negeri en149, en 14683, jsb.Perusahaan ngahijikeun R&D, ngarancang, merk sareng ngajual sasarengan janten perusahaan terkenal di dunya. Tina sudut pandang téknologi serat, urang asup kana industri kasihatan sareng kami nyayogikeun dua siri topeng sareng topeng kn95 pikeun masarakat.

Daptar