tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

2020 4-lapisan FFP2 Anti-kualitas Polusi Topeng Polusi Topéng Anti-lebu Topéng Médis Beureum

2020 4-lapisan FFP2 Anti-kualitas Polusi Topeng Polusi Topéng Anti-lebu Topéng Médis Beureum

Pedaran pondok:

Judul Produk:
2020 4-lapisan FFP2 Anti-kualitas Polusi Topeng Polusi Topéng Anti-lebu Topéng Médis Beureum
Barang: Kepala-dipasang FFP2 dipasang dua réspirator
Gaya: Ceuli-loop / Dasi-on 4 lapisan
Bahan: PP bodas lawon non-anyaman + Katun poliéster bodas
Standar kaamanan: GB2626-2006
Warna: Biru, Bodas
BFE: 98%
Aplikasi: Seueur dianggo di rumah sakit & Podomoro, konsultasi médis & parmacy, salon kecantikan, ngolah tuang, pelindung industri, panggunaan sapopoé sareng sajabana.
Paking: 10 buah / kotak


Detil Produk

Perkenalan Produk:

 

1. sarat Standar:

1. Spesifikasi téknis saluyu sareng standar GB 19083-2010, GB 2626 sareng EN 149.

2. Laporan uji coba dumasar kana EN149 sareng standar NIOSH sayogi.

 

2. Fitur produk:

1. Struktur 4-lapisan, sampurna napel na raray; desain narilep langkung merenah pikeun dijalankeun.

2. tipe N95 PFE≥95%

 3. Éta ngagaduhan sipat résistansi résidénsi getih; Éta ogé sacara efektif tiasa ngalakukeun pagawéan panyalindungan isolasi.

 4. Buktosna kabocoran ★★★★★ Tingkat kanyamanan ★★★★★

 

3. Rentang aplikasi: Level 2 sareng level 3 syarat panyalindungan

Nyayogikeun panghalang sareng perlindungan pikeun tanaga médis anu ngahubungi getih pasién anu berpotensi tepa, cairan awak, sékrési, sareng sajabana dina damel.

Éta lumaku pikeun rumah sakit panyakit tepa, période pangendali sareng pencegahan panyakit.

 

 Kauntungan produk:

 PFE> 94% Topeng Beureum Pakai

37.5 lawon Non-anyaman, 37.5% lawon Meltblown, 25% katun hawa panas ES

Gaya elastis sirah-dipasang

Aplikasi: Perawatan pribadi, perawatan kaséhatan

Ramah-kulit, nyaman, breathability tinggi

 

 Nyaman & Napas

Dijieunna tina lawon non-anyaman anu ramah pikeun kulit, topéng ieu enteng sareng raoseun, henteu ngusap wajah sareng makeup anjeun.

 

Standar Filtrasi Tinggi 99%

Sadaya indikator efisiensi saringan aya di luhur 99%, pencegahan lebu anu efektif, industri PM2.5, gas iritasi, halimun, zat partikulat, alergi, serbuk sari, knalpot mobil, dll Cocog pikeun pilek, halimun, kabut, panggunaan sapopoe.

 

Desain hébat

Bahan anu ramah lingkungan diadopsi. Desain klip jambatan irung tiasa disaluyukeun kalayan paling raoseun dumasar kana bentuk rupa anu béda. Pita ceuli manteng sareng henteu gampang lungsur. Pisan elastis, sampurna pas raray saatos manjang.

Pitunjuk

 

CATETAN:

1. Produk ieu dugi ka panggunaan sakali sareng musnah saatos dianggo;

2. Pariksa bungkusan topéngna gembleng;

3. Topéng kudu diganti dina waktosna. Henteu disarankeun nganggo lami-lami, disarankeun nganggo 4 jam;

4. Upami ngarareunah atanapi réaksi ngarugikeun nalika ngagem, disarankeun pikeun lirén ngagunakeun éta;

5. produk kedah disimpen dina garing, ventilated, lingkungan gas non-korosif;

6. Anu sah nyaéta 2 taun, punten dianggo dina jangka waktu anu valid.

FFP2-头戴式_02FFP2-头戴式_03FFP2-头戴式_04FFP2-头戴式_05 FFP2-头戴式_06 FFP2-头戴式_07FFP2-头戴式_08FFP2-头戴式_09FFP2-头戴式_10FFP2-头戴式_11


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Daptar