tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

Konsép Merk

]WU@AZHJNZVLE[~IWTLEKIG

- Konsép mérek -

]ZQL5B1(HH0@IKFDQW$(3(0

Nilai téknologi canggih perenahna dina prakték sareng aplikasi. Perawatan médis profési, industri anu relevan sareng paménta anu arékompleks sareng beragam, sareng aplikasi téknologi ngagaduhan signifi-cance anu langkung lega. Ngan ukur ngagaduhan pamahaman anu jero ngeunaan tantangan sareng kasulitan anu disanghareupan ku konsumén, urang tiasa maénkeun peran anu langkung ageung sareng nilai creategreater ka palanggan kami dina momen kritis

NF6JJ0PS{TLM)S5W2ZYO)SM

AKF komitmen pikeun nerapkeun téknologi paling canggih sareng dewasa

nology fleksibel pikeun ngajawab masalah palanggan sareng ngamajukeun integrasi perawatan médis sareng perawatan médis. Kami henteu hoyong pisan ngajalankeun

téknologi, tapi anu mimiti, urang gaduh pamahaman anu jero kana konsumén, sareng narékahan pikeun milarian solusi anu épéktip anu ngahijikeun kabutuhan ayeuna sareng pikahareupeun, sareng gaduh kalenturan pangwangunan.

E(O67509)7ZY)EP`AFVJ]9G

AKF terus ningkatkeun investasi Urang Sunda, sok ngawasa asak sareng téknologi ngarah, sareng profesional na

tim ngupingkeuntiasa akurat ngahijikeun rupa-rupa sumber daya, sareng nerapkeun inovasi sakumaha anu diperyogikeun, nyayogikeunteras-terasan

jasa tuluyan, sareng gancang ngabales palanggan-lems, sareng tumuh babarengan sareng konsumén.

VP$J0QI7Q$LQ4J{]_JTH]K9

PELANGGAN Kahiji

Paménta konsumén mangrupikeun kakuatan pangrojong pikeun ngembangkeun-ment kami, kami taat ka customer-centrist, gancang deuisponse kana paménta konsumén, sareng tepat waktos nyayogikeun jasa effec-tive pikeun konsumén.

_9O`MF9~SDP@}AQTZCR`0RH

JUJUR JEUNG KAPERCAYAAN

Geuwat dikerjakeun saatos dicarioskeun. Integritas mangrupikeun kasat intangibleasset tina perusahaan.

Kami salawasna meunang palanggan anu satia kalayan integritas.

AXDK]DXEXL73]JGZV9R4E2J

PIONEER JEUNG INVENT

Upami urang henteu tiasa nuturkeun waktos anu robih, perusahaan-perusahaan bakal ngaregepkeun. Inovasi, naratas newthinking, metode énggal sareng prestasi énggal damel teras-terasan maju.

CIDP8

KUALITAS SEMPURNA

Kami mastikeun ngalaksanakeun sistem ngatur-kualitas kualitas QMS, sareng ngajamin kualitas prod-cts ngalangkungan investasi R & D, ketatna produksi, standar kualitas anu ketat, ketat sareng verifikasi.

L4

KOLABORASI TEAMWORK

Kerja sama tim nyaéta daya saing. Tim ieu diwangun dumasar kana pelengkap sareng silih as-sistansi, sareng departemén damel babarengan, dumasarkeun kaayaan ieu, épisiénsi kerja perusahaan sareng mutu tiasa ningkat.


Daptar