tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

Pameran Perusahaan

VY8B

-GAYA EXHIBITION -

OE
T
R1

-Misi Visi -

S0

Hiji Shun AKF Médis Téhnologi Co, ls mangrupikeun perusahaan anyar anu didirikeun taun 2020, sareng kami parantos ngajantenkeun langkah demi langkah sacara undak. urang taat kana sikep ati-ati, kahoyong anu tulus sareng tulus ", urang damel kerjasama sareng departemén pamaréntah lokal anu relevan pikeun ngajaga stabilitas sareng tingkat profesionalisme. 

 

Ayeuna, cukup pikeun bersaing sareng perusahaan asup séjén dina industri ieu. Kami ogé hoyong aktip ilubiung dina paméran utama sareng narik seueur palanggan sareng pembeli pikeun tukeur, negosiasi sareng mésér ti homend hrad

 

Perusahaan ngamimitian retrograde dina tahap awal wabah wabah2020. Perusahaan urang naros gancang dina kaayaan anu sesah, topéng seri AKF parantos dibungkus dina jumlah anu seueur, Samentawis éta, AKF parantos gancang ngahontal dokumén sertifikasi-kation domestik sareng luar negeri sareng parantos nyayogikeun produk anu hadé pikeun masarakat pikeun nolak wabah sareng ngajagaan kasihatan.

MBVR

AKF fokus kana kabutuhan sareng tantangan konsumén sareng ngajaga Pace kalayan waktos. Éta sami sareng panata acara paméran. Guang Zhou ngayakeun Pameran ngeunaanmasmasmas - topéng lnternational Guangzhou sareng Paméran indus-try paméran. AKF ogé bakal ilubiung dina pameran.

AKF nyandak réalisasi kabutuhan konsumén salaku titajong ulang na. AKF Terus ningkatkeun kamampuan profési paningkatan investasi R&D di bumi, AKF teras-terasan nempatkeun solusi anu ditarékahan ngalangkungan ngupingkeun sora palanggan sareng ngartos Tantangan anu disanghareupan ku palanggan dina tugas komunikasi Pro-fessional di mancanagara, Akhirna, AKF janten ahli solusi dina bidang profesional.


Daptar