tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

Riwayat Perusahaan

C6P

-Kembangkeun Pangembangan-

未标题-1

Désémber 2019 ~ Januari 2020

Nalika jalma-jalma di saluareun nagara seneng-seneng nyiapkeun hubungan taun anyar, perang bakal tenang sumping di dunya, nyapu di sakumna Cina. Dina hiji waktos, seueur jalma kaserang panyakit, sareng sakumna nagara dina kaayaan panik. urang mimiti nyegah wabah éta, sareng sadaya jalma parantos dikurung.

01

Mimiti Januari 2020

Pamingpin perusahaan paduli kana pamekaran kaayaan wabah. Perusahaan prihatin ngeunaan tanah air sareng masarakat. Dina kasus wabah epidemi, aya dokter sareng perawat nganggo gaun bodas di unggal propinsi sareng badé mundur, VoW pikeun meunang perang epidemi.

Pertengahan bulan Januari 202

Epidemna pecah. Nanging, sadayana nagara ieu merjuangkeun sareng haté sareng jiwa urang. Upami aya kasusah dina hiji sisi, éta bakal dirojong ku sadaya sisi. Ahli médis ngawartosan yén ngagem topéng sacara efektif tiasa nyegah wabah。Pamimpin perusahaan ogé hoyong ngiringan ngempur ngalawan epidemi sareng masihan kontribusi anu hébat dina perang.

Akhir Januari 2020

Bos perusahaan mutuskeun pikeun ngarobih rencana bisnis perusahaan dina taun payun. Anjeunna nganggo dana anu tadina dianggo pikeun ngagedékeun pepelakan sareng pabrik pikeun nyalahgunakeun emer-gency, meresihan pepelakan pikeun produksi topeng, sareng dana éta parantos dianggo pikeun ngagaleuh mesin énggal sareng bahan produksi. urang hoyong ngabantosan merangan-dina wabah. Teras sadayana perusahaan mimiti siap-siap pikeun merangan epidemi.

 

1604369581
21

Mimiti Pébruari 2020

Kami parantos nyiapkeun sadaya pepelakan ngahasilkeun ieu sareng ngahasilkeun bahan, Sareng mesin pembuatan topéng parantos dipesen kalayan berhasil, Sadayana staf perusahaan kami siap-siap ngahasilkeun topéng pikeun merangan epidemi.

ZPEKE6IEJV6531D9NGCRH6E

11th Pébruari 2020

Anshun Kaséhatan Sareng Médis Téhnologi Co., Ltd. didirikan sacara resmi Perusahaan parantos kéngingkeun pasokan médis, lisénsi produksi, lisénsi kaséhatan, dkk.

HF[YF(B[T19$7{U@9`LR]`Q

Pertengahan bulan Pébruari 2020

Mesin produksi topéng anu munggaran dugi ka pabrik, sareng urang mimitian ngahasilkeun Topeng Beurat anu tiasa dianggo anu diperjuangkeun pikeun epidemi.

2

23 Maret 2020

Topéng pelindung anu tiasa dianggo sareng topéng Kn95 anu dihasilkeun ku AKF parantos mumpuni numutkeun standar uji coba GB2626- 2006.

$)35AK`N7T~GCA9LOAX4$FM

28 Maret 2020

Topéng disposable dihasilkeun AKF parantos kéngingkeun sertifikasi standar CE. Topeng Kn95 dihasilkeun AKF parantos kéngingkeun sertifikasi standar CE.

28 Maret 2020

Dina kapamimpinan anu bijaksana tina bos, perusahaan parantos ningkatkeun jalur produksi sareng teras ngekspor topeng pelindung pikeun merangan epidemi. Topeng kami parantos maénkeun peran penting dina sadayana Cina.

 

@DG]5MU}~S7}{T1ERT~6HXW

Akhir Maret 2020

Kapasitas produksi kami parantos ningkat ti mimiti puluhan rébu 1 dinten ka Ayeuna 300-500 rébu / dinten, sareng kapasitas produksi masih berkembang。 Topéng AKF kami ogé parantos seueur dianggo di sakola, bengkel produksi, perusahaan, rumah sakit, daérah epidemi serius sareng sajabina.

PKSHM2Q)7J7ZXW2GS1_S8IT
41

April 2020

Perusahaan urang mimiti nampi nasabah ékspor, ogé sababaraha sumbangan domestik。 Dina waktos anu singget, produk topéng AKF parantos kapendakan di seueur nagara sareng daérah di dunya, kalebet Éropa, Jérman, Inggris, Australia, Rusia, Hong Kong , sareng sajabana Éta ngagaduhan peran anu penting nalika wabah wabah.

DK7([QOBTIE~QH}C8JJX8NO
05-1

Mei 2020

Ayeuna, kaayaan Cina parantos stabil pisan, nanging jalur produksi kami henteu tiasa dieureunkeun, sareng pencegahan epidemi henteu tiasa santai. Kami hoyong ngabantosan dulur-dulurna ti sadayana penjuru dunya pikeun merangan wabah babarengan. Kahareupna bakal langkung saé.

RMRRD$D`F7187UHP{7PIX_P

Daptar