tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

Perkenalan Perusahaan

Z72X7ET}$`GY18(]4CO8(HR

- Perkenalan Perusahaan -

ICMNTO6RS}NX1E37@EO1OSV

Parusahaan urang khusus dina produksi masker pelindung pribadi kn95, topeng médisurgical, masker sipil disposable, urang gaduh produksi domestik urang sorangan médis

kualifikasi, kami parantos ngaliwat standar tés domestik Gb2626-2006, standar luar negeri en149, en 14683, jsb.

Perusahaan ngagabungkeun R&D, desain, mérek sareng ngajual sasarengan janten dunya

parusahaan kasohor. Tina sudut pandang téknologi serat, urang asup kana industri kaséhatan sareng kami nyayogikeun dua siri topeng sareng topeng kn95 pikeun masarakat.

M7

Mandiri propésional Tim P&P

Sakumaha urang sadayana terang, karusakan lingkungan parantos nyababkeun polusi udara sareng pembuluh baktéri. Unggal taun, langkung ti 20 juta jalma maot panyakit pernapasan sareng inféksi baktéri di seluruh dunya. Gas parantos janten produk anu peryogi pisan dina kahirupan urang. Dina globalepidemik ieu, Topéng ogé ngagaduhan peran penting dina prosés Antiépidemik.

5O

Efisiensi tinggi, ngabandingkeun harga kualitas luhur sareng highprice

Sakumaha urang sadayana terang, karusakan lingkungan parantos nyababkeun polusi udara sareng pembuluh baktéri. Unggal taun, langkung ti 20 juta jalma maot panyakit pernapasan sareng inféksi baktéri di seluruh dunya. Gas parantos janten produk anu peryogi pisan dina kahirupan urang. Dina globalepidemik ieu, Topéng ogé ngagaduhan peran penting dina prosés Antiépidemik.

WMS

Produk dijamin kualitas sareng jasa

Dina 2020, perusahaan ngamimitian muka pabrik topéng dina tahap awal wabah wabah. Dina kaayaan anu hésé pisan, perusahaan naék gancang. Ayeuna, masker ankanfuseries parantos dipasang dina pasaran dina jumlah anu seueur, nyayogikeun produk anu hadé pikeun masarakat pikeun nolak épi-demik sareng ngajagi kasihatan.

- SHOWCASE PERUSAHAAN -

M

Anshun AKF Médis Téhnologi Co., Ltd. perenahna di gedong pabrik E6, élmu industri sareng Taman Téknologi, Kacamatan Xixiu, Jalan Liangliu, Kacamatan Xixiu, Kota Anshun, Propinsi Guizhou, ngaliput daérah 3200 m², kalayan gudang produksi 409 m², urang ngagaduhan lokakarya 2000 m² sareng 420 kantor m² sareng ruang tamu.

Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan anu ngahijikeun R & D, desain, produksi sareng jual. Kami nangtoskeun pikeun nyayogikeun palanggan kami kalayan layanan pangsaéna.

CV

Hiji Shun AKF Medical Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan énggal dina masker, Tina pamilihan sareng mésér bahan dugi ka de-signing bungkusan, sareng pamilihan mesin, jst, kami nangtoskeun janten anu pangsaéna di industri ieu .

Urang kedah pastikeun yén unggal topéng anu kami hasilkeun nyaéta anu pangsaéna dina industri ieu. Hayu unggal pangguna AKF topéng tiasa kéngingkeun perlindungan anu pangsaéna.

LK

- Peta bisnis -

B4

Ayeuna, produk topéng Runbo parantos seueur dipanggihan

nagara sareng daérah saalam dunya ,, kalebet Éropa, di

Amérika Serikat, Jérman, Inggris, Australia, Rusia, HongKong, sareng sajabana


Daptar