tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

Ihtisar Perusahaan

Anshun AKF Médis Téhnologi Co., Ltd.

logo

Anshun AKF Médis Téhnologi Co., Ltd.  perenahna di gedong pabrik E6, sains industri sareng Taman Teknologi, Kacamatan Xixiu, Jalan Liangliu, Kacamatan Xixiu, Kota Anshun, Propinsi Guizhou, ngalangkungan lega 3200 ㎡, kalayan gudang produksi 409,, urang gaduh 2000 ㎡ bengkel sareng 420 ㎡ kantor sareng daerah padumukan. Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan anu ngahijikeun R & D, desain, produksi sareng jual. Kami nangtoskeun pikeun nyayogikeun palanggan kami kalayan layanan pangsaéna.

Urang parusahaan khusus dina produksi topeng FFP2, topeng FFP3, topeng pelindung pribadi kn95, topeng bedah médis, masker sipil sekali pakai, urang gaduh produksi domestik urang sorangan kualifikasi médis, kami parantos ngaliwat standar tés domestik Gb2626-2006, standar luar negeri en149, en 14683, CE, jsb.

Theperusahaan ngahijikeun R&D, desain, mérek sareng ngajual sasarengan janten perusahaan terkenal di dunya. Tina sudut pandang téknologi serat, urang asup kana industri kaséhatan sareng kami nyayogikeun dua siri topeng sareng topéng kn95, topéng FFP2, topéng FFP3 pikeun masarakat.

Poto perusahaan

An Shun AKF Medical Technology Co., Ltd.mangrupikeun perusahaan énggal dina bidang masker, 

Ti mimiti milih sareng mésér bahan dugi ka ngararancang bungkus, sareng pamilihan mesin, jst, kami nangtoskeun janten anu pangsaéna di industri ieu.

Kamikedah pastikeun yén unggal topéng anu kami hasilkeun anu pangsaéna di industri ieu. Hayu unggal pangguna AKF topéng tiasa kéngingkeun
perlindungan anu pangsaéna.

Diayeuna, produk topéng Runbo parantos dipendakan di seueur nagara sareng daérah di dunya, kalebet Éropa, Amérika Serikat, Jérman, Inggris, Australia, Rusia, Hong Kong, jst. Éta parantos ngagaduhan peranan anu penting dina mangsa jaman wabah, sareng kami ngarepkeun seueur palanggan anu langkung seueur di bumi sareng di luar negeri bakal percanten kana merk Runbo. Kami ogé miharep anjeun sadayana suksés dina merangan epidemi!


Daptar