tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

Visi Perusahaan

VW

-Visi Misi -

{46AAIZ65~~LV97U7O4G6BX

LAYANAN KAMI

Salaku pamimpin ngeunaan industri pasokan téma, AKF ngagaduhan tujuan pikeun janten salah sahiji mérek anu paling berpengaruh dina bidang produk médis sareng nyayogikeun palanggan sareng téknologi anu paling hébat sareng jasa anu pangsaéna. Kami pilari pikeun komunikasi sareng anjeun dina exhi-bition global sareng ngabahas tren pamekaran pangpangna pikeun industri sareng solusi na dina wabah.

S

PEKERJAAN KAMI

AKF bakal museurkeun bisnis utami na dina bidang masker pelindung anu tiasa dianggo, nyiptakeun nilai unik pikeun palanggan pro-fésional kalayan solusi sistem sareng jasa anu ditambihkeun nilai sanés, sareng janten perusahaan anu teu tiasa diganti tina perusahaan bangku global dina industri pasokan médis .Kami nyandak konsép solv-ing masalah pangguna sareng ngajantenkeun pangguna merenah.

2

PIKIRAN URANG

Anu ngudag AKF nyaéta "pangalaman pelanggan". pangertian sareng pangabutuh kabutuhan konsumén adegan acuh. urang percanten pisan yén ngan kamampuan profesional anu jero tiasa ulti-matémat menangkeun kapercayaan jangka panjang konsumén dina bidang profesional.

OY9P{823A8XK~7`Z{47ENFJ

- MISI VISI -

JN

Sakumaha urang terang, karusakan lingkungan parantos nyababkeun polusi udara sareng bakteriabuse. Jumlah jalma unggal taun maot tina panyakit pernapasan sareng inféksi bacte-rial ngaleuwihan 20 juta di dunya. Topéng parantos janten produk anu teu diperyogikeun dina wabah ieu. Dina hal ieu, éta ngagaduhan peran penting pikeun merangan 20-coronavirus. Topéng nganggo AKF sareng topéng kn95 mangrupikeun dua cara utama pikeun sacara efektif ngeureunkeun karusakan kaséhatan manusa anu disababkeun ku baktéri, virus sareng saluran udara ngaliwatan serangan kulit sareng pernapasan napas. Aranjeunna penjaga kasihatan manusa.

 

Perusahaan mimiti asup kana industri topéng dina tahap awal wabah téepidemik, sareng naék gancang dina kaayaan anu sesah pisan. Ayeuna, masker seri AKF parantos lebet ka pasar kalayan jumlah anu seueur, nyayogikeun produk anu saé pikeun masarakat pikeun nolak wabah sareng ngajaga kasihatan.

SU9

AKF fokus kana kabutuhan sareng tantangan palanggan, nyayogikeun produk médis Pribadi sareng solusi ka konsumén kami ngalangkungan Inno-vation sareng réspon anu gancang, sadayana ngamungkinkeun para pelanggan ngalaman komunikasi Kolaborasi anu épisién anu épéktip.

 

AKF nyandak kabutuhan konsumén salaku tanggung jawabna, sareng teras-terasan ningkatkeun kakhususan ngalangkungan investasi R&D, ngartos kana tantangan anu disanghareupan ku cus-tomers di bidang komunikasi profesional sacara teras-terasan sareng nempatkeun targét solusi, sareng janten ahli Solusi profesional.


Daptar