tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

Taros Kami

Anshun AKF Médis Téhnologi Co., Ltd.

Alamat

Wangunan E6, taman sains sareng teknologi, distrik Xixiu, An Shun, Propinsi GuZhou.

Telepon

Penjualan: +86 3802554617

Whatsapp: +86 13802554617

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Daptar