tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

Topéng pelindung anu tiasa dianggo

  • Hot sell Disposable medical mask with high quality from China factory

    Panas ngajual Topéng médis disposable kalayan kualitas luhur ti pabrik Cina

    Judul Produk:

    Panas ngajual Topéng médis disposable kalayan kualitas luhur ti pabrik Cina

    Barang: Masker bedah tiasa dianggo
    Gaya: Ceuli-gelung / Dasi-on 3 lapisan
    Bahan: Lapisan luar non-anyaman + 98% lapisan lebur-ditiup + Lapisan jero sanés tenun
    Ukuran: 17.5 * 9.5cm
    Warna: Biru, Bodas
    BFE: 98%
    Aplikasi: Seueur dianggo di rumah sakit & Podomoro, konsultasi médis & parmacy, salon kecantikan, ngolah tuang, pelindung industri, panggunaan sapopoé sareng sajabana.
    Paking: 50 pcs per kotak kado; 2000 pcs per kotak karton
  • Hot selling 3-layer bandage face mask disposable face mask medical

    Jual panas 3-lapisan perban masker pameunteu tiasa nganggo topéng médis

    Judul Produk:
    Jual panas 3-lapisan perban masker pameunteu tiasa nganggo topéng médis
    Barang: Masker bedah tiasa dianggo
    Gaya: Ceuli-gelung / Dasi-on 3 lapisan
    Bahan: Lapisan luar non-anyaman + 98% lapisan lebur-ditiup + Lapisan jero sanés tenun
    Ukuran: 17.5 * 9.5cm
    Warna: Biru, Bodas
    BFE: 98%
    Aplikasi: Seueur dianggo di rumah sakit & Podomoro, konsultasi médis & parmacy, salon kecantikan, ngolah tuang, pelindung industri, panggunaan sapopoé sareng sajabana.
    Paking: 50 pcs per kotak kado; 2000 pcs per kotak karton
Daptar