tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

Masker langsung FFP3 réspirator masker en 149 tanpa stok klep

Masker langsung FFP3 réspirator masker en 149 tanpa stok klep

Pedaran pondok:

Judul Produk : Masker réspirator FFP3 langsung pabrik 149 tanpa stok klep
Spésifikasi:
Warna: Bodas
Bahan: lawon non-anyaman / Lawon ditiup-lawon, lawon non-anyaman
Ukuran: 180 * 158mm
Standar: EN 149 -2001 + A1-2009
Kelas Perlindungan: EN149 FFP3
Tingkat Saringan: ≥95%
Sertipikat: CE Certified.
Item Kaayaan: 100% Anyar
Bungkusan: 10 pcs / kotak 12 kotak / karton
Wangun: Piala jenis pelindung ma


Detil Produk

Perkenalan Produk: 

 Masker langsung FFP3 réspirator masker en 149 tanpa stok klep

 Spésifikasi:

 Kualitas topéng AKF diuji sacara ketat sareng dikawasa lapisan ku lapisan, Sapertos barang uji anu paling penting (tapis

tés tingkat masalah partikulat, uji résistansi pernapasan, uji tahan kain tina tekstil Fabirc sareng tés tegangan tali ceuli tina Topéng, kalebet évaluasi panggunaan pangaruh dina topéng di lingkungan anu ekstrim kalayan suhu tinggi sareng suhu handap, Ayeuna, rata-rata tapisan laju masalah partikel masker sakitar 98%, dina waktos anu sami, kami nganggo alat uji anu sami sareng departemen adat istiadat, sareng mastikeun yén kualitas produksi perusahaan ngagaduhan tingkat anu sami sareng sistem évaluasi standar ékspor sirkulasi.

 

Fitur:

Potongan irung logam adjustable pikeun kanyamanan.

Dua rarancang talingan-talingan tali ngabantosan masihan segel anu aman ..

Desain & Konstruksi, Ngolah Pangan, Kasalametan Pangan, Manufaktur Umum, Infrastruktur beurat, Pertambangan, Oi l & Gas, Transportasi, jst.

Beurat enteng dina pangwangunan sareng pas aman dina nyanghareupan pikeun nyegah pergeseran nalika gerak.

Ukuran biasa. Cocog pikeun dianggo sapopoé di bumi, damel, ngumbara, atanapi nganjang ka supermarket sareng gim

Alat Kelas I Didaptarkeun FDA.

Topéng Smog Anti Udara Polusi Khusus, Topéng Respirator CE EN149 ffp3 tanpa klep

* CE FFP3 CERTIFIED: masker FFP3 ngaluarkeun sahenteuna 99% partikel non-minyak turun ka 0,3 mikron - kalebet lebu tina sanding, nyapu, motong, ngebon, damel kai, ngagiling, ngacak, sareng ngored

SELESA & SADAYA: Kualitas luhur, pangwangunan beurat enteng nyayogikeun sedengkeun klip irung anu tiasa diatur sareng busa sareng tali tugas beurat saluyu sareng fitur wajah anjeun pikeun segel anu ditingkatkeun

 

Topeng FFP3 nuduhkeun topéng anu minuhan standar Éropa (CE EN1409: 2001). Standar topéng pelindung Éropa dibagi

kana tilu tingkatan: FFP1, FFP2, FFP3. Béda sareng standar Amérika yén nganggo tingkat aliran deteksi 95 L mnt sareng nganggo minyak DOP kana lebu.

 Kategori topéng FFP3, standar Éropa boh Amérika, ditetepkeun pikeun uji sareng Amérika TSI-8130 Otomatis

Tés Saringan. Standar Amérika nganggo metode NaCl pikeun kelas N, metode DOP pikeun kelas R, sareng metode DOP pikeun

Standar Éropa.

Instrumén TSI-8130 ngagunakeun metode NaCl. Instruménna sacara otomatis tiasa ngahasilkeun partikel uyah. Diaméter rata-rata tina

partikelna 0,2 μm (diameter rata-rata agrégat 0,26 μm, diameter rata-rata aritmatika 0,07 μm). Sampel disetél ka

ngaliwat sampel dina tingkat aliran anu tangtu, sareng instrumen sacara otomatis nyetak tingkat aliran, résistansi, sareng

transmisi.

Numutkeun tingkat pangiriman partikel anu diuji, éta dibagi kana tilu tingkatan: P1 (FFP1), P2 (FFP2), P3 (FFP3). FFP1 Minimum

épék nyaring ≥80% , FFP2 Pangaruh panyaring minimum ≥94% , FFP3 Pangaruh panyaring minimum ≥97%.

 

123-245789

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Daptar