tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

GB2626-2006 Sértipikat Disatujuan topeng FFP2 topeng Facemask 5 lapisan Pelindung Pakai Kn95 N95Face Topeng

GB2626-2006 Sértipikat Disatujuan topeng FFP2 topeng Facemask 5 lapisan Pelindung Pakai Kn95 N95Face Topeng

Pedaran pondok:

Judul Produk : GB2626-2006 Sértipikat Disatujuan topéng FFP2 topeng Facemask 5 lapisan Pelindung Pakai KN95 N95Face Topeng
Spésifikasi:
Warna: Bodas
Bahan: Non-anyaman, Lebur Ditiup
Ukuran: 180 * 158mm
Standar: EN 149: 2001 + A1: 2009; Kelas-FFP2
Kelas Perlindungan: KN95 = N95 = FFP2
Tingkat Saringan: ≥95%
Sertipikat: CE EN149 FFP2
Item Kaayaan: 100% Anyar
Jumlah bungkusan: Tiasa disaluyukeun
Wangun: Datar-Lipat


Detil Produk

Perkenalan Produk: 

 FFP2 GB2626-2006 Sértipikat Disatujuan Kualitas Tinggi FFP2 ffp 2 masker Facemask 5 lapisan Pelindung Pakai Kn95 N 95 Masker Wajah

 

Kualitas topéng AKF diuji sacara ketat sareng dikawasa lapisan ku lapisan, Sapertos barang uji anu paling penting (tapis

tés tingkat masalah partikulat, uji résistansi pernapasan, uji tahan kain tina tekstil Fabirc sareng tés tegangan tali ceuli tina Topéng, kalebet évaluasi panggunaan pangaruh dina topéng di lingkungan anu ekstrim kalayan suhu tinggi sareng suhu handap, Ayeuna, rata-rata tapisan laju masalah partikel masker sakitar 98%, dina waktos anu sami, kami nganggo alat uji anu sami sareng departemen adat istiadat, sareng mastikeun yén kualitas produksi perusahaan ngagaduhan tingkat anu sami sareng sistem évaluasi standar ékspor sirkulasi.

Fitur:

Potongan irung logam adjustable pikeun kanyamanan.

Dua rarancang talingan-talingan tali ngabantosan masihan segel anu aman ..

Desain & Konstruksi, Ngolah Pangan, Kasalametan Pangan, Manufaktur Umum, Infrastruktur beurat, Pertambangan, Minyak & Gas, Transportasi, jst.

Ringan dina pangwangunan sareng pas aman dina raray pikeun nyegah pergeseran nalika gerak.

Ukuran biasa. Cocog pikeun dianggo sapopoé di bumi, damel, ngumbara, atanapi nganjang ka supermarket sareng gim

Alat Kelas I Didaptarkeun FDA. Diuji pikeun sareng minuhan Standar Éropa FFP2 CE EN 149: 2001 + A1: 2009. Minuhan Standar Cina KN95 GB2626-2006.

 

Pamakéan: Ngajagaan tina bau sareng partikel sapertos ti lukisan, grinding, sanding, sweeping, sawing, bagging, atanapi operasi lebu anu sanés.

 

5-lapisan Kn95 topéng nganggo irung-pin

1. Lapisan mimiti 50g lawon non-anyaman,

2. Lapisan kadua lawon 25g dileburkeun,

3. Lapisan katilu lawon 25g dileburkeun,

4. Lapisan kaopat nyaéta katun hawa panas 50g atanapi lawon non-anyaman 25 / 50g,

5. Lapisan Kalima 25 gram lawon non-anyaman anu ramah kulit

 

Babasan: Posisi tengah tilu lapisan bahan tiasa ditempatkeun numutkeun sarat konsumén.

 

FFP2_01FFP2_02FFP2_03FFP2_04FFP2_05FFP2_06FFP2_07FFP2_08FFP2_09FFP2_10


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Daptar