tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

Ganjaran hébat

jili1

 

Balik deui Insentif Gaji :  

AKF nganggap bakat salaku kabeungharan berharga perusahaan sareng AKF teras merhatoskeun kamekaran sareng pamekaran padamel di perusahaan. Sistematis sacara sistematis ngajukeun sistem pangembangan karir karyawan anyar anu disebat "hiji tangga, dua kolam renang". "Tangga hiji" ngarujuk kana dua saluran pikeun pamekaran garis téknologi sareng jalur manajemén. "Dua kolam renang" ngarujuk ka "kolam sumberdaya ahli" sareng "kolam sumber daya kader".   

 

jili2

Konsép santunan:

Perusahaan nerapkeun gaji sedeng sareng luhur langkung luhur tibatan tingkat industri normal pikeun pos umum, sareng gaji tinggi anu kalapa pikeun pos konci, kami ngadopsi jangka panjang balik sareng jangka pondok balik ogé kombinasi anu béda-béda pangbalikan moneter sareng pengulangan non moneter dina balikna wujud, supados sacara komprehensif narik bakat anu kualitas luhur pikeun ngabaktikeun diri kana misi sareng karir perusahaan.

Dina watesan distribusi, urang bakal sacara teu leres ngajantenkeun jurang panghasilan numutkeun hasil kinerja sareng evaluasi kontribusi pikeun mastikeun pangasilan anu tinggi pikeun anu gaduh kinerja tinggi. Dina kaayaan pagelaran anu sami, kasempetan Ngabahekeun ka para padamel anu hirupna panjang umur, dédikasi sareng idéntitas budaya anu luhur. Dina hal pangaluyuan gaji, perusahaan ngadopsi insentif anu tepat waktuna, sareng nekenkeun komunikasi dua arah dina prosés, sahingga sacara efektif maénkeun peran "gaji" dina daya tarik sareng insentif kinerja pribadi. 

jili4 

Orientasi Kinerja:

AKF parantos nyayogikeun sumber daya insentif multilevel pikeun ngahargaan individu sareng kelompok anu gaduh pagelaran anu luar biasa pikeun ngarangsang papacangan pagawé. Mékanisme insentif perusahaan AKF berorientasi kana kinerja sareng henteu kalibet dina kasetaraan. Numutkeun kinerja, mékanisme insentif perusahaan AKF dibagi kana dua bagian: insentif langsung sareng kasimpulan taunan sareng évaluasi.

jili6

Pahala Nilai:     

Rencana Asuransi: karyawan ngagaduhan hak asuransi sosial anu sah, Sareng perusahaan nyayogikeun asuransi komérsial ka staf kami numutkeun karakteristik pos éta. Liburan Mayar: liburan mayar taunan Salaku tambahan kana liburan anu ditetepkeun ku nagara, pagawé ogé bakal resep liburan mayar taunan sareng liburan ASI, sareng cuti Paternity. Sababaraha tulisan resep cuti di bumi dina waktos anu sami.  

Jasa Catering: Nyayogikeun katering gratis pikeun karyawan urang.  

Asrama Staf: nyayogikeun asrama pikeun padamel anu meryogikeun sareng nyayogikeun fasilitas hirup anu aya hubunganana.

Pikeun pagawé anu cicing di luar perusahaan bakal nyayogikeun subsidi akomodasi anu tangtu pikeun aranjeunna. Rencana wisata: padamel terasrasakeun hiji kasempetan liburan wisata di unggal taun.  


Daptar