tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

Topéng-topéng topéng kn95 topéng Masker napas réspirator KN95 dipasang

Topéng-topéng topéng kn95 topéng Masker napas réspirator KN95 dipasang

Pedaran pondok:

Judul Produk:
Topéng-topéng topéng kn95 topéng Masker napas réspirator KN95 dipasang
Barang: Kepala-dipasang KN95 réspirator
Gaya: Ceuli-gelung / Dasi-on 3 lapisan
Bahan: Nylon / Kapas, lawon Non-anyaman + lawon dilebur
Ukuran: 18 * 9cm

Warna: Biru, Bodas
BFE: 98%
Aplikasi: Seueur dianggo di rumah sakit & Podomoro, konsultasi médis & parmacy, salon kecantikan, ngolah tuang, pelindung industri, panggunaan sapopoé sareng sajabana.
Paking: 10 buah / kotak


Detil Produk

Perkenalan Produk:

 Pakai 3 Ply PP Masker Beureum Kalayan earloop
1). Irung Bar Adaptable
2). BFE≥95%
3). Aplikasi: Dipaké di pabrik, imah, klinik, rumah sakit, apoték, réstoran, ngolah kadaharan, salon kecantikan, industri éléktronika jsb.

 

Hiji Kaséhatan Shun Sareng Téhnologi Médis Co., Ltd didirikeun dina 2015.

Kami produsén propésional sareng éksportir pikeun produk non anyaman sareng produk plastik. Sadaya produk urang dihasilkeun dina sarat CE. Kami gaduh rupa-rupa produk disposable kalebet masker wajah. AKF dikhususkeun pikeun ngagabungkeun téknologi sareng produksi, terus ngembangkeun produk anyar. Kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun janten pasangan bisnis anu saé sareng kualitas anu saé, harga anu wajar sareng reputasi anu saé. Wilujeng sumping ka pabrik urang. Kami parantos ngayakeun kapercayaan anu mantep salaku Integritas, Kualitas Produk, Harga Kompetitif, jasa Anu Henteu Tiasa. 

 

Aavantage urang

1. Lingkungan Produksi Pabrik - Kelas jelas 10.0000 kamar jelas; `

2. Kontrol Kualitas Pabrik -Dilereskeun ku ISO 9001: 2008`

3. Produk Standar - Disatujuan ku ISO 9001: 2008` Sertipikat Produk - Tipe 4/5/6 pikeun coverall, Laporan Nelson pikeun topéng raray, jsb`

4. Kamampuh Produk - 10 * 40HQ per bulan Pikeun mitra kami parantos,

Ka calon nasabah, kami nganuhunkeun anjeun ngiringan gabung sareng grup kami sareng badé ageung pisan, wilujeng sumping!

 

Fitur Produk:

1.Tolu lapisan ngajagi: Lapisan luar anu henteu dianyam + 98% lapisan lebur-ditiup + lapisan jero sanés kulit anu teu anyaman, kanyamanan bernapas, résistansi pernapasan rendah.

2. Plutis jambatan irung jambatan, Nyumput sisi irung maneuh. Langkung cocog pikeun sadaya jinis rai.

3. Tali ceuli datar elastis. Moal ngencarkeun ceuli.

4. Lapisan Batin: ramah kulit Henteu dianyam, lemes sareng raoseun, ngirangan kamungkinan alergi kulit.

5. las ultrasonik fisik. Titik las énkripsi. Kuat sareng awét. Pengerjaan anu hadé

6. Cegah percikan getih

 

 CATETAN:

1. Produk ieu dugi ka panggunaan sakali sareng musnah saatos dianggo;

2. Pariksa bungkusan topéngna gembleng;

3. Topéng kudu diganti dina waktosna. Henteu disarankeun nganggo lami-lami, disarankeun nganggo 4 jam;

4. Upami ngarareunah atanapi réaksi ngarugikeun nalika ngagem, disarankeun pikeun lirén ngagunakeun éta;

5. produk kedah disimpen dina garing, ventilated, lingkungan gas non-korosif;

6. Anu sah nyaéta 2 taun, punten dianggo dina jangka waktu anu valid.

 

1 2 3 4 5 6

7 8 11 12


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Daptar