tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

Panas ngajual Topéng médis disposable kalayan kualitas luhur ti pabrik Cina

Panas ngajual Topéng médis disposable kalayan kualitas luhur ti pabrik Cina

Pedaran pondok:

Judul Produk:

Panas ngajual Topéng médis disposable kalayan kualitas luhur ti pabrik Cina

Barang: Masker bedah tiasa dianggo
Gaya: Ceuli-gelung / Dasi-on 3 lapisan
Bahan: Lapisan luar non-anyaman + 98% lapisan lebur-ditiup + Lapisan jero sanés tenun
Ukuran: 17.5 * 9.5cm
Warna: Biru, Bodas
BFE: 98%
Aplikasi: Seueur dianggo di rumah sakit & Podomoro, konsultasi médis & parmacy, salon kecantikan, ngolah tuang, pelindung industri, panggunaan sapopoé sareng sajabana.
Paking: 50 pcs per kotak kado; 2000 pcs per kotak karton


Detil Produk

Perkenalan Produk:

1. topeng bedah disposable diwangun ku 3 lapisan lapisan luar non-anyaman, 98% lapisan dilebur-ditiup sareng lapisan jero non-anyaman anu ngagaduhan lapisan permukaan hypoallergenic lemes anu nyegah iritasi kulit atanapi masalah alergi. Produk éta saluyu sareng standar EN14683 tipe II.

2. Henteu ngairitikeun sareng gampang dihirupkeun, nganteurkeun épisiénsi napas anu hadé kalayan tekanan anu diferensial. Efisiensi filtrasi baktéri tinggi.

Lemes Ceuli Lemes & Nyaman

3. Bahan ceuli-loop didamel tina élastis Lycra buleud bebas Latex anu manjang kalayan babandingan 1: 2 sahingga gampang dianggo sareng dipiceun kalayan raoseun.

4. kawat irung gampang diurus bending luwes adjustable, fits sasak irung jeung raray.

 

Fitur Produk:

1.Tolu lapisan ngajagi: Lapisan luar anu henteu dianyam + 98% lapisan lebur-ditiup + lapisan jero sanés kulit anu teu anyaman, kanyamanan bernapas, résistansi pernapasan rendah.

2. Plutis jambatan irung jambatan, Nyumput sisi irung maneuh. Langkung cocog pikeun sadaya jinis rai.

3. Tali ceuli datar elastis. Moal ngencarkeun ceuli.

4. Lapisan Batin: ramah kulit Henteu dianyam, lemes sareng raoseun, ngirangan kamungkinan alergi kulit.

5. las ultrasonik fisik. Titik las énkripsi. Kuat sareng awét. Pengerjaan anu hadé

6. Cegah percikan getih

 

 CATETAN:

1. Produk ieu dugi ka panggunaan sakali sareng musnah saatos dianggo;

2. Pariksa bungkusan topéngna gembleng;

3. Topéng kudu diganti dina waktosna. Henteu disarankeun nganggo lami-lami, disarankeun nganggo 4 jam;

4. Upami ngarareunah atanapi réaksi ngarugikeun nalika ngagem, disarankeun pikeun lirén ngagunakeun éta;

5. produk kedah disimpen dina garing, ventilated, lingkungan gas non-korosif;

6. Anu sah nyaéta 2 taun, punten dianggo dina jangka waktu anu valid.

一次性口罩详情-1_01 一次性口罩详情-1_02 一次性口罩详情-1_03 一次性口罩详情-1_04 一次性口罩详情-1_05 一次性口罩详情-1_06一次性口罩详情-1_07 一次性口罩详情-1_08


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Daptar