tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

Jual panas 3-lapisan perban masker pameunteu tiasa nganggo topéng médis

Jual panas 3-lapisan perban masker pameunteu tiasa nganggo topéng médis

Pedaran pondok:

Judul Produk:
Jual panas 3-lapisan perban masker pameunteu tiasa nganggo topéng médis
Barang: Masker bedah tiasa dianggo
Gaya: Ceuli-gelung / Dasi-on 3 lapisan
Bahan: Lapisan luar non-anyaman + 98% lapisan lebur-ditiup + Lapisan jero sanés tenun
Ukuran: 17.5 * 9.5cm
Warna: Biru, Bodas
BFE: 98%
Aplikasi: Seueur dianggo di rumah sakit & Podomoro, konsultasi médis & parmacy, salon kecantikan, ngolah tuang, pelindung industri, panggunaan sapopoé sareng sajabana.
Paking: 50 pcs per kotak kado; 2000 pcs per kotak karton


Detil Produk

Perkenalan Produk:

 Pakai 3 Ply PP Masker Beureum Kalayan earloop
1). Irung Bar Adaptable
2). BFE≥95%
3). Aplikasi: Dipaké di pabrik, imah, klinik, rumah sakit, apoték, réstoran, ngolah kadaharan, salon kecantikan, industri éléktronika jsb.

 

Membran Saringan Kualitas: Produk ieu mangrupikeun bahan standar médis anu aman.

Elastis sareng raoseun: Topéng ngagaduhan cangkéng ceuli elastis anu saé, anu tiasa nyaluyukeun élastisitasna; cocog pikeun ukuran kalolobaan lalaki atanapi awéwé déwasa

Perlindungan anu épéktip: Nyegah titisan, baktéri, lebu, haseup, lebu, sari, sareng sajabana, sacara efektif nyegah virus, cocog pikeun panyalindungan kaséhatan pribadi

Kamampuan napas anu saé: Dijieunna tina tilu lapisan lawon anu henteu dianyam, lemes sareng napas, nyayogikeun panyalindungan anu épéktip; nyaman dianggona, napas lemes

Seueur dianggo: Nyegah panyakit dina waktos anu sénsitip, cocog pikeun perjalanan luar, stasiun transportasi, tempat umum, lokakarya bébas debu, jasa katering, ngolah kadaharan, jst.

Perban tilu lapis

Éta cocog pikeun rumah sakit, balanja sareng tempat umum anu sanés

* Résistansi napas lemah sareng épisiensi filtrasi tinggi.

* 3 lapis nonwoven mastikeun pikeun nyaring sareng nyerep sajumlah lebu industri anu ngabahayakeun.

 

Fitur Produk:

1.Tolu lapisan ngajagi: Lapisan luar anu henteu dianyam + 98% lapisan lebur-ditiup + lapisan jero sanés kulit anu teu anyaman, kanyamanan bernapas, résistansi pernapasan rendah.

2. Plutis jambatan irung jambatan, Nyumput sisi irung maneuh. Langkung cocog pikeun sadaya jinis rai.

3. Tali ceuli datar elastis. Moal ngencarkeun ceuli.

4. Lapisan Batin: ramah kulit Henteu dianyam, lemes sareng raoseun, ngirangan kamungkinan alergi kulit.

5. las ultrasonik fisik. Titik las énkripsi. Kuat sareng awét. Pengerjaan anu hadé

6. Cegah percikan getih

 

 CATETAN:

1. Produk ieu dugi ka panggunaan sakali sareng musnah saatos dianggo;

2. Pariksa bungkusan topéngna gembleng;

3. Topéng kudu diganti dina waktosna. Henteu disarankeun nganggo lami-lami, disarankeun nganggo 4 jam;

4. Upami ngarareunah atanapi réaksi ngarugikeun nalika ngagem, disarankeun pikeun lirén ngagunakeun éta;

5. produk kedah disimpen dina garing, ventilated, lingkungan gas non-korosif;

6. Anu sah nyaéta 2 taun, punten dianggo dina jangka waktu anu valid.

 

一次性绑带口罩_01 一次性绑带口罩_02 一次性绑带口罩_03 一次性绑带口罩_04 一次性绑带口罩_05一次性绑带口罩_06 一次性绑带口罩_07 一次性绑带口罩_08 一次性绑带口罩_09 一次性绑带口罩_10 一次性绑带口罩_11一次性绑带口罩_12 一次性绑带口罩_13


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Daptar