tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

Papan inpormasi

20201102173908

Pengumuman Alat Médis:

● Pengumuman Administrasi Pangan sareng Narkoba ngeunaan persetujuan sareng Pendaptaran alat médis172 (No.53 di 2020) (15 April 2020)

● Perhatosan ngeunaan pedoman pikeun pendaptaran alat médis pikeun ngalaksanakeun monitoring acara anu parah ti Administrasi Pangan sareng Narkoba. (No. 25 2020) (10.2020 April)

● Pengumuman Administrasi Pangan sareng Narkoba ngeunaan penerbitan 12 standar alat médis industri sareng hiji amandemen (No.48 di 2020) kalebet yy-0336-2020

'dilator heunceut steril. (9 th April 2020).

● Bewara Komisi Kaséhatan Administrasi Pangan sareng Narkoba ngeunaan penerbitan bekel ngeunaan Pangaturan uji klinis nambahan alat médis.

(Percobaan) (No.41 di 2020) (20 Maret 2020)

● Pengumuman Administrasi Pangan sareng Narkoba ngeunaan terbitan 24 standar alat médis sareng 6 amandemen (No.20,2020) (2020-03-06) kalebet yy-0833-2020

sarat téknis umum pikeun pakakas fisioterapi komprési anggota awak.

● Pengumuman Administrasi Pangan sareng Narkoba Nagara Republik Républik Cina ngeunaan terbitan 7 prinsip panduan pikeun tinjauan téknologi pendaptaran, kalebet immunochromatography emas koloid (No.14 taun 2020) (5 Maret 2020).

● Pengumuman Administrasi Pangan sareng Narkoba ngeunaan sékrési 7 standar industri médis sareng 1 amandemen (No.21, 2020) (2 Maret 2020)

Kaasup yy-0167-2020 jahitan bedah anu henteu nyerep.

● Perhatosan Administrasi Pangan sareng Narkoba ngeunaan masalah anu nyata dina pengawasan Sareng titik cek uji klinis alat-alat médis di 2019 (No.22 di 2020), (2020-02-28)

Pengumuman Administrasi Pangan sareng Narkoba Nagara dina persetujuan sareng pendaptaran 120 produk alat médis (Januari 2020) (No.16 di 2020), (2020-02-27)

● Perhatosan Administrasi Pangan sareng Narkoba ngeunaan pembatalan sertipikat alat médis (No.4 di 2020) (2020-02-19).

● Perhatosan Administrasi Pangan sareng Narkoba ngeunaan persetujuan sareng pendaptaran 220 médis jasa (Désémber 2019) (No.13 di 2020) (2020-02-19)

● Pengumuman Administrasi Pangan sareng Narkoba ngeunaan persetujuan sareng pendaptaran alat-alat médis 201 (Nopémber 2019) (No. 5 di 2020) (2020-01-09)

● Bewara Administrasi Pangan sareng Narkoba ngeunaan penangguhan sareng koreksi zhe jiang Taisite Biotechnology Co., Ltd. (No.2 taun 2020) (2020-01-08)

M`D9DXK]QJE72AM)11[P}(G

● Perhatosan Administrasi Pangan sareng Narkoba ngeunaan penangguhan sareng koreksi Guangxi ganda konci téknologi Co., Ltd. (No.104 di 2019) (31 Désémber 2019)

● Perhatosan Administrasi Pangan sareng Narkoba ngeunaan Ngaluarkeun prinsip panduan

pikeun namina nami umum alat médis (No. 99 di 2019) (25 Désémber 2019)

● Perhatosan Administrasi Pangan sareng Narkoba ngeunaan pembatalan panyimpenan médis (No.93 di 2019) (Désémber 24,2019)

● Perhatosan Administrasi Pangan sareng Narkoba ngeunaan ngabatalkeun sertipikat pendaptaran Kit pembuangan anesthesia pakai (No.105,2019) (23,2019 Désémber)

● Pengumuman Administrasi Pangan sareng Narkoba ngeunaan konversi 40 standar industri alat wajib kana standar industri anu disarankeun, médis wajib

standar industri parangkat nyaéta ngeunaan alat-alat pelindung radiasi sinar-X diagnostik médis Bagian 1: Tekadna kinerja atenuasi bahan sareng sajabina.

● Administrasi Pangan sareng Narkoba Nagara Républik masarakat Cina ngeunaan alat-alat pelindung diagnostik-sinar médis Bagian 1: Penentuan kinerja atenuasi bahan.

Pengumuman 40 standar industri alat médis wajib kana standar industri anu disarankeun. (No.106 dina akhir taun 2019).

 


Daptar