tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

Warta Industri

  • Nganggo masker pameunteu di bumi, nyebarkeun ka batur ogé: PM ka BJP

    NEW DELHI: Perdana Menteri Narendra Modi parantos naros ka jajaran BJP sareng file pikeun ngadistribusikaeun topéng ka sahenteuna 5-7 urang komo nganggo di bumi, upami tiasa. Ngungkulan kader BJP ngalangkungan tautan pidéo dina dinten yayasan ka-40 pésta dinten Senén, Modi ngadamel lima paménta ka unggal anggota. Anjeunna emp ...
    Maca deui
  • Ngagem topéng, jarak jauh sosial kedah dilaksanakeun ketat:

    New Delhi: Kamentrian Uni Serikat dina dinten Kemis nyarioskeun sababaraha aturan sapertos nganggo masker pameunteu, latihan jarak jauh sosial sareng teu aya rapat lima atanapi langkung jalmi anu kedah dilaksanakeun sacara ketat di tempat-tempat umum pikeun mastikeun yén penguncian dikurung pikeun ngandung panyebaran virus corona nyaéta implem ...
    Maca deui
  • Maharashtra ngalarang kaluar tanpa masker

    Pamaréntah Maharashtra ngaluarkeun paréntah dinten Rebo anu ngalarang jalma-jalma kaluar tina bumina tanpa topéng, pangwangunan anu muncul saatos kasoran tina jumlah kasus Covid-19 anu dikonfirmasi di kota-kota sapertos Mumbai sareng Pune. Paréntah mimiti dikaluarkeun ku kota Kotamadya ...
    Maca deui
  • Karya seni Banksy urang meunang makeover; 'Budak awéwé ku Gendang Eardrum

    LONDON: Banksy's "Girl with a Pierced Eardrum" parantos diénggalan pikeun jaman coronavirus kalayan ditambahan masker pameunteu biru. Lukisan mural, anu dicandak ku seniman Belanda Johannes Vermeer "Girl with a Pearl Earring" tapi ku alarm kaamanan ngagentos pir ...
    Maca deui
  • Chandigarh: Anu kapendak tanpa masker wajah di tempat umum

    Saha waé anu kapendak tanpa topéng raray di tempat umum bakal ditéwak, administrasi Chandigarh nyatakeun dina paréntah anu dikaluarkeun dinten Kemis. Pamaréntah UT dinten Salasa parantos ngajantenkeun wajib pikeun jalma nganggo masker di tempat umum pikeun mariksa panyebaran virus corona. Numutkeun ka édisi paréntah ...
    Maca deui
Daptar