tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

Puseur média

  • C&S Wholesale Grocers pikeun nyayogikeun 100.000 topeng KN95 ka rumah sakit, dukungan ka bank tuangeun

    C&S Wholesale Grocers, perusahaan suplai bahan bakar borongan panggedéna di nagara, dinten Kemis ngumumkeun prakarsa bantuan nasional dina merangan pandemi virus corona, kalebet langkung ti $ 300.000 sumbangan anu bakal nyayogikeun 100.000 topeng KN95 ka rumah sakit di daérah anu parah, sapertos .. .
    Maca deui
  • Anjeun panginten hoyong solokan éta masker pameunteu klep: Pro sareng kontra

    Novel pandemi coronavirus nyababkeun masarakat definisi anyar normal anu ayeuna kalebet nganggo masker pameunteu. Sedengkeun manpaat topéng jelas, pamakean nyebar nyiptakeun seueur kakurangan: iritasi nyanghareupan, sesah napas, kalembaban susukan sareng gelas kabut anu pikasieuneun. Langkung seueur: Beungeut ...
    Maca deui
  • Panutup raray, topeng N95 sareng topéng bedah: Saha aranjeunna pikeun sareng cara ngagunakeunana

    CDC nyatakeun yén unggal jalma kedah nganggo panutupan raray sanés médis nalika anjeun berinteraksi sareng anu sanés nalika pandemi coronavirus. Tapi kumaha éta bénten sareng topéng pameunteu tingkat médis? Topeng raray parantos janten topik anu diperdebatkeun dina waktos pandemi coronavirus. Sieun ku ...
    Maca deui
  • Mimiti 100.000 topeng N95 tina urutan 24M dugi ka Los Angeles

    LOS ANGELES - 100.000 topéng kelas médis N-24 juta munggaran anu dipesen ku kota Los Angeles sumping dinten Kemis sareng bakal disebarkeun ka panyawat kasehatan sareng réspondén anu munggaran. "Kota ieu ngagaduhan kakuatan pameseran anu luar biasa, janten kami nempatkeun éta pikeun dianggo ku ngagaleuh seueur dina harga anu murah ...
    Maca deui
  • N95 Masker sareng Coronavirus: Langkung Produksi Dijalankeun

    Pikeun ngatasi paménta masker anu ningkat dina panyawat panyakit coronavirus, COVID-19, Honeywell gancang-gancang nambihan produksi sareng ngajantenkeun jutaan topeng N95 di Amérika Serikat. Kami ngembangna operasi manufaktur di pabrik di Smithfield, Rhode Island, anu ogé ngahasilkeun ...
    Maca deui
  • Jinis Topeng N95 Tangtosna Langkung Ngabahayakeun Ti batan Saé

    Bagikeun dina Pinterest Para ahli nyarioskeun topéng N95 anu tangtu sareng valves payun ngalindungan pangguna tapi ulah nyegah jalma éta tina nyebarkeun COVID-19 ka batur anu caketna. Ahli Getty Images ngingetkeun masarakat pikeun henteu nganggo jinis topéng raray N95 anu nganggo valves payun. Aranjeunna nyarios topéng mayungan ...
    Maca deui
  • Nguji naha topéng N95 henteu sah nyaéta épéktip

    Ti saprak Covid-19 mimiti nyebarkeun di Amérika Serikat, pamaréntahan nagara parantos ngacak-acak pikeun milarian sareng ngamankeun topéng réspirator N95, jinis anu ngégél kana raray sareng nyaring partikel tepa, ngalindungan padamel garis payun tina nyerep coronavirus. Kurangna nasional parantos nyababkeun nagara ...
    Maca deui
  • FDA Larangan Masker Balukar, 3 Minggu Saatos Tés Gagal

    Administrasi Pangan sareng Narkoba ngalarang 65 pabrik ngajual topeng kanggo panggunaan médis. Tapi pamindahan éta sumping saatos tés bulan kamari nunjukkeun topéng henteu minuhan standar. Salami tilu minggu Administrasi Pangan sareng Narkoba ngantepkeun penjualan sababaraha jinis topéng pameunteu ala N95 pikeun Amérika ...
    Maca deui
  • Topeng KN95 sareng pandemi

    Numutkeun kana halaman wéb Kaséhatan Kanada, éta ngamimitian ngijinkeun panggunaan topéng KN95 pikeun tujuan médis kalayan terang pandemi éta. "Kanggo ngagedekeun kasadiaan réspirator N95 nalika pandemi, standar alternatip anu sami ogé tiasa ditampi ... ieu kalebet médis sareng ...
    Maca deui
  • Masalah Kaséhatan Kanada ngémutan sababaraha topéng KN95 didamel di Cina

    Topéng nuduhkeun 'résiko kaséhatan sareng kaamanan,' numutkeun buletin anu dikaluarkeun ka importir Geoff Leo · Warta CBC · Dipasang: 13 Mei 2020 5:38 PM CT | Terakhir Dirobih: 14 Méi Kaséhatan Kanada parantos ngémutan masker KN95 anu dihasilkeun ku puluhan pabrik Cina saatos uji coba mendakan aranjeunna 'pasang aksi ...
    Maca deui
  • Desain Anyar Ngabantosan Anu Masker Topéng N95 Ngambekan Langkung Gampang

    Alat ieu nyegah kakurangan oksigén dina réspirator anu ngahambat coronavirus Nganggo topeng filter kelas tinggi tiasa ngabantosan ngalawan coronavirus novél. Tapi saatos sababaraha jam, alat anu pas ieu ogé tiasa ngajantenkeun sesah napasna. Respirator N95, salaku conto, kasohor saé a ...
    Maca deui
  • Nguji naha topéng N95 henteu sah nyaéta épéktip

    Lincoln Laboratory ngagabung sareng MIT sareng anu sanés dina uji coba N95 sareng sarupaning masker réspirator anu diimpor pikeun mariksa sakumaha hadéna aranjeunna ngajaga partikel sareng getih. Ti saprak Covid-19 mimiti nyebarkeun di Amérika Serikat, pamaréntah nagara parantos ngorondangkeun pikeun milarian sareng ngamankeun topéng réspirator N95, jinis anu disegel ...
    Maca deui
123 Teras> >> Halaman 1/3
Daptar