tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

Laporan Média

  • Desain Anyar Ngabantosan Anu Masker Topéng N95 Ngambekan Langkung Gampang

    Alat ieu nyegah kakurangan oksigén dina réspirator anu ngahambat coronavirus Nganggo topeng filter kelas tinggi tiasa ngabantosan ngalawan coronavirus novél. Tapi saatos sababaraha jam, alat anu pas ieu ogé tiasa ngajantenkeun sesah napasna. Respirator N95, salaku conto, kasohor saé a ...
    Maca deui
  • Nguji naha topéng N95 henteu sah nyaéta épéktip

    Lincoln Laboratory ngagabung sareng MIT sareng anu sanés dina uji coba N95 sareng sarupaning masker réspirator anu diimpor pikeun mariksa sakumaha hadéna aranjeunna ngajaga partikel sareng getih. Ti saprak Covid-19 mimiti nyebarkeun di Amérika Serikat, pamaréntah nagara parantos ngorondangkeun pikeun milarian sareng ngamankeun topéng réspirator N95, jinis anu disegel ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ningali masker réspirator palsu N95, NIOSH, atanapi KN95 ti Cina.

    Punten Perhatoskeun: Tulisan ieu teras-terasan diénggalan nalika kuring nampi inpormasi anu énggal ngeunaan masalah anu lumangsung ieu. Ogé, kuring ngamimitian solusi dimana urang bakal nyiptakeun pasar online munggaran, kabuka pikeun pemasok anu mumpuni sareng pangguna tungtung PPE asli: PPEConnector.com. Kusabab Maret, ...
    Maca deui
  • N95 RESPIRATOR MASKIS FAQs

    Cara anu pangsaéna pikeun nyegah aseupan haseup nyaéta cicing di jero. Upami perlu ka luar dina kaayaan asap, ieu aya sababaraha inpormasi ngeunaan panggunaan topeng réspirator N95. Q. Naon réspirator N95? A. Respirator N95 mangrupikeun réspirator anu nyucikeun hawa (APR) anu disahkeun ku National Inst ...
    Maca deui
  • Situs wéb anyar ngajelaskeun kumaha rumah sakit tiasa ngotorisasi sareng nganggo deui topéng N95 langka pikeun merangan COVID-19

    Nalika tanaga kaséhatan sareng réspondén munggaran di Amérika Serikat nyobian ngabendung pandemik tanpa perlengkapan pelindung anu nyukupan, pejabat kaséhatan kapaksa nganggap stopgap - ngadékontaminasi sareng nganggo deui topéng N95 pikeun ngajagaan jalma-jalma anu padamelanna ngalaan virus anu nyababkeun COVID-19. Dinten ayeuna, hiji tim ...
    Maca deui
  • Naha Masker N95 Dianggo Deui?

    Panyawat Coronavirus (Covid-19) anu anyar parantos nyiptakeun seueur parobihan kumaha kahirupan sapopoe sareng tanaga médis ngalaksanakeun padamelanna. Kurangna réspirator N95 parantos kajantenan sateuacanna (SARS, MERS, sareng sajabana), ngan henteu dina skala ieu. CDC henteu nyarankeun yén masarakat umum nganggo ...
    Maca deui
  • Carita asal anu teu kawih tina topéng N95

    Hésé mikiran simbol COVID-19 langkung seueur tibatan réspirator N95. Topéng pas pisan dina cangkéng sareng sanggup nyaring 95% partikel hawa, sapertos virus, tina hawa, anu alat-alat pelindung anu sanés (sapertos topéng bedah) henteu tiasa dilakukeun. Ieu mangrupikeun devi anu ngahémat ...
    Maca deui
  • Pamakean N95 Masker

    Nalika pandemi COVID-19 lebet sasih kadua (April 2020) di Amérika Serikat, salah sahiji peralatan médis paling saderhana dina pasokan anu cekap pisan: facemasks pelindung tingkat médis, biasana direkayasa sareng dikhususkeun pikeun panggunaan hiji-hijina. Ayeuna, pikeun nohonan anu kritis sareng gancang ...
    Maca deui
  • Cina parantos 'dinasionalisasi' pembuat topeng N95 na

    Cina parantos "nasionalisasi" pabrik topeng N95 ageung, sahingga langkung hésé pikeun pembeli di dieu pikeun nyekel produk anu, sakali deui, Cina mendominasi, saur importir gedé AS. "Sadaya pesenan kami, pikeun jutaan topéng N95, dibatalkeun minggu kamari," saur Leo Friedman, CEO iPromo di Chica ...
    Maca deui
  • Naha aya bédana antara topéng N95 sareng KN95?

    Topeng N95 / KN95 topeng 1. Naon topéng N95? Naon bédana sareng topéng KN95? Naon topéng séjén di kelas anu sami? ● topéng N95 ngarujuk ka topéng anu disahkeun ku NIOSH (Lembaga Nasional Kasalametan sareng Kaséhatan Pakasaban) lembaga kalayan épisiénsi panyalindungan partikel anu henteu berminyak henteu kirang ...
    Maca deui
Daptar