tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

Patarosan normal

wenti1

Masalah umum:    

Kalayan perluasan skala perusahaan, AKF ngagaduhan seueur mitra. Perusahaan masihan langkung seueur dukungan kerjasama pikeun mitra na, ngarepkeun mitra AKF sareng kolega AKF tiasa nyayogikeun palayanan anu langkung saé pikeun pangguna industri.

Produk merek relatif AKF kami parantos ngahontal sertifikasi mumpuni CEand FDA. Ngarasakeun prioritas penjualan agén.  

Perusahaan ngalaksanakeun bisnis promosi merek sadidinten dina média jaringan utama.  

Ngarasakeun sistem bonus tina titik penjualan agén dina unggal bulan. Ngarasakeun jasa saatos penjualan sapertos wangsul sareng tukeur barang (ngeunaan detil, mangga tingali kana aturan balik sareng tukeur)

 Dukungan Palanggan VIP:

Markas nyayogikeun Nilai, struktur, prosés sareng rekrutmen atanapi kriteria latihan sistem dukungan palanggan VIP pikeun mitra gawé babarengan. Kantor pusatna bertanggung jawab pikeun damel sareng staf layanan palanggan agén pikeun trampil ngoperasikeun produk sareng operasi modeu tindak lanjut pangguna.  

Sakabéh wilayah Manajer layanan palanggan di kantor pusat kedah nuturkeun sareng ngabimbing, masihan tanggapan sareng ngurus masalah iraha waé.  

Ngadegkeun mékanisme kauntungan sareng layanan palanggan VIP, sareng Laksanakeun sadayana mékanisme kauntungan ieu sareng prosés.   

Rojongan Pelatihan Produk Latihan nilai produk Pelatihan Operasi Produk

Patarosan sering Latihan penjualan sareng manajemén Latihan nilai pikeun tim bisnis agén   

Nyortir prosés bisnis agén sareng latihan palaksanaannana.  

Latihan katerampilan penjualan pikeun staf agén. Jualan FAQ sareng simulasi tempur saleresna tina platform iklan cerdas komunikasi gampang.

Ngadegkeun tim anu éfisién. Kamampuh sareng latihan Manajer Penjualan anu mumpuni.  

Komposisi tim sareng struktur kaunggulan kalapa  

Pameran sareng Pendukung KTT:

Kantor pusat kerjasama sareng agén pikeun nyusun gagasan sareng prosés perencanaan sadayana!

Agén tiasa ngadaptar dukunganna, kantor pusatna bakal ngatur tanaga anu aya hubunganana sareng situs anu ayeuna pikeun ngadukung karyana.   

Tujuan utama paméran sareng forum gempungan nyaéta Ngaronjatkeun pangadegna bangku mérek lokal anu nyirian agén sareng agén anu ditandatanganan dina tempat éta.

Iklan sareng Promosi Dukungan    

1. Kantor pusat nyayogikeun dukungan iklan ka Pasar nasional, kalebet paméran, iklan média, forum, jst

2. Numutkeun tahap pamekaran pasar régional, kantor pusatna bakal nyayogikeun dukungan iklan sareng hadiah ka agén numutkeun kinerja penjualan agén.    

3. Markas bakal nyetél hadiah anu béda pikeun sadaya agén

4. Numutkeun kagiatan promosi dumasar kana kagiatan

5. dicekel ku agén atanapi tim nasional atanapi régional.

6. Agén gabung sareng prosés Operasi

1. Eusian formulir aplikasi

2. Reviewing sareng disahkeun ku kantor pusat  

3. Perjangjian Agénsi sareng Pamayaran  

4. Nyiapkeun platform agén.  

5. Ngaleupaskeun hak produk mérek AKF

6. Nyayogikeun inpormasi database sareng produk

Mahkota Nyaring AKF   

AKF Ceuli nganggo masker médis sekali pakai Ngagem nyaman sareng Super pelindung  

Ngagem Nyaman Epidemi Darurat Topeng Médis Paké Anti Smog Bukti Lebu Pencegahan PM 2.5

wenti6

Investasi Ngahubungan Jalma:  

Nomer telepon: 0755-82778177 Miss Yang   

QQ: 896189175  

Email:  896189175@qq.com 

Alamat: A-701, gedong Yin dong, No. 25, Shi hua Road, Futian Free Trade Zone, Shen Zhen

Situs wéb: https: // www.ikouzhao.cn  


Daptar