tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

PE Pakai Niosh Disatujuan Debu FFP2 Kasalametan Irung Topéng N95 Partikelat Respirator Irung Topéng sareng Klep

PE Pakai Niosh Disatujuan Debu FFP2 Kasalametan Irung Topéng N95 Partikelat Respirator Irung Topéng sareng Klep

Pedaran pondok:

Judul Produk : PE Pakai Niosh Disatujuan Debu FFP2 Kasalametan Irung Topéng N95 Partikelat Respirator Irung Topéng sareng Klep

Spésifikasi:

Warna: Bodas sareng konéng

Bahan: 3 Lay Non-anyaman SPP + MB + SPP nonwoven

Ukuran: 180 * 158mm

Standar: GB2626-2006 KN95

Kelas Perlindungan: KN95 = N95 = FFP2

Tingkat Saringan: ≥95%

Sertipikat: CE EN149 FFP2

Item Kaayaan: 100% Anyar

Jumlah bungkusan: 20 individu / kotak, 20 kotak / ctn

Wangun: 3D Cup Wangun


Detil Produk

Perkenalan Produk:

 FFP2 Kasalametan Irung Topéng N95 Partikelat Respirator Irung Topéng sareng Klep (FDA Didaptarkeun, Éropa FFP2, CE EN149), Masker Wajah Kasalametan, Saringan Udara Anti Debu Topéng, Topéng Nyaring Partikét Pakai

KD tiasa masker wajah KN95. Kelas Didaptarkeun FDA 1, Standar Éropa FFP2 CE EN 149: 2001 + A1: 2009, sareng Cina Standar KN95 GB2626-2006.

Masker nyaring topéng pelindung pikeun sahenteuna 95 persén efisiensi tapisan ngalawan partikel non-minyak dumasar. Topeng réspirator beurat-beurat beurat, beurat ku puteran ceuli sareng potongan irung tiasa diatur pikeun pas sareng segel anu aman.

Desain 5-lapis énggal, diwangun ku 40g komposit polipropilén (SMS) sanés + 40g katun hawa panas + 25g BFE95 lebur ditiup henteu dianyam + 25g BFE95 ngalembereh ditiup henteu dianyam + katun ramah kulit 25g Cocog pikeun dianggo di industri ieu : Wangunan Komérsial, Desain & Konstruksi, Ngolah Pangan, Kasalametan Pangan, Manufaktur Umum, Infrastruktur Berat, Pertambangan, Minyak & Gas, Transportasi. Pajoang pikeun coronavirus novél sareng COVID-19, Sanés kanggo panggunaan Médis!

 

Fitur:

Potongan irung logam adjustable pikeun kanyamanan.

Dua rarancang talingan-talingan tali ngabantosan masihan segel anu aman ..

Desain & Konstruksi, Ngolah Pangan, Kasalametan Pangan, Manufaktur Umum, Infrastruktur beurat, Pertambangan, Minyak & Gas, Transportasi, jst.

Ringan dina pangwangunan sareng pas aman dina raray pikeun nyegah pergeseran nalika gerak.

Ukuran biasa. Cocog pikeun dianggo sapopoé di bumi, damel, ngumbara, atanapi nganjang ka supermarket sareng gim

Alat Kelas I Didaptarkeun FDA. Diuji pikeun sareng minuhan Standar Éropa FFP2 CE EN 149: 2001 + A1: 2009. Minuhan Standar Cina KN95 GB2626-2006.

 

9101口罩-1_019101口罩-1_029101口罩-1_039101口罩-1_049101口罩-1_05


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Daptar