tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

Pernyataan Privasi

Anjeun sareng mérek AKF AKF Medical Technology Co., Ltd. (di dieu di handap disebut "AKF"), anjeun tiasa dipenta pikeun nyayogikeun sababaraha inpormasi pribadi. Inpormasi pribadi ieu tiasa dibagi ku AKF saluyu sareng kabijakan privasi ieu. Inpormasi pribadi ieu tiasa digabungkeun sareng inpormasi anu sanés sareng dianggo pikeun ningkatkeun produk, program atanapi jasa kami, jst.

 
Ieu sababaraha conto jinis inpormasi pribadi anu tiasa dikumpulkeun AKF sareng kumaha urang tiasa ngagunakeunana. 
 
Numutkeun kana hukum, kami bakal ngumpulkeun, ngagunakeun, nyimpen sareng nyingkabkeun inpormasi pribadi anjeun dina kaayaan anu khusus. Istilah ieu ngajelaskeun kumaha urang ngumpulkeun, ngagunakeun, ngalestarikeun sareng nyingkabkeun inpormasi pribadi anjeun.
1 、 Kumpulan inpormasi pribadi
1.1 、 Inpormasi Pribadi ieu anu kami anggo, simpen, sareng diungkabkeun pikeun nyayogikeun jasa pikeun anjeun ku nyiptakeun akun, ngaidentipikasi pangguna, ngaréspon patarosan sareng email. 
Nalika anjeun ngadamel akun halaman wéb AKF, mésér atanapi ngadaptar produk AKF anjeun, unduh parangkat lunak AKF sareng apdét na, daptar di toko ritel online AKF mobile atanapi ilubiung dina interaksi sanés sareng perusahaan AKF, kami bakal naroskeun anjeun pikeun masihan inpormasi pribadi, kalebet tapi henteu dugi ka nami anjeun, nomer telepon, alamat email, jsb. 
Kami tiasa ngagabungkeun inpormasi anu anjeun kirimkeun ngalangkungan akun anjeun nyalira kalayan jasa AKF anu sanés atanapi inpormasi pihak katilu pikeun masihan anjeun pangalaman anu langkung saé sareng ningkatkeun kualitas layanan kami.  
Upami anjeun ngeusian inpormasi pribadi anjeun dina platform kabuka anu sanés, pangguna sanés tiasa diinpormasi ngeunaan inpormasi anjeun.   
1.2 server sérver kami (anu disayogikeun ku pihak katilu) tiasa ngumpulkeun inpormasi ngeunaan alat komunikasi sélulér anjeun, sapertos tapi henteu diwatesan ku modél, ID alat, alamat protokol internét, waktos sareng lokasi kadatangan anjeun, pakét peruteyan, pangirim sareng anu nampi inpormasi (tapi sanés inpormasi nyalira), ogé inpormasi anu direkam sanés anu gaduh ciri anu sami pikeun mempermudah anjeun pikeun milarian halaman wéb AKF sareng nganggo produk AKF.  
Kami bakal nganggo cookies sareng data navigasi sapertos locator sumberdaya seragam (URL) pikeun ngumpulkeun waktos aksés sareng tanggal anjeun, milarian sareng ningali inpormasi, jst.   
2, Inpormasi pribadi anu dianggo   
2.1 、 AKF sacara ketat bakal nuturkeun eusi anu nyatakeun dina Kawijakan Privasi ieu sareng bakal ngabéjaan anjeun dina waktosna saatos kabijakan privasi ieu parantos diénggalan. Inpormasi pribadi anjeun ngan ukur bakal dianggo pikeun tujuan anu ditangtoskeun dina waktos ngumpulkeun. Upami aya tujuan anu sanés, kami bakal nyungkeun idin anjeun sateuacanna
2.2 、 Inpormasi pribadi anu dikumpulkeun ku kami bakal dianggo pikeun ningkatkeun jasa kami, produk sareng kontén anu aya hubunganana, sareng bewara bakal dikirim ka anjeun dina munggaran nalika produk, program atanapi jasa AKF diénggalan sareng dileupaskeun. Anjeun gaduh hak milih henteu nampi béwara sapertos kitu dina cara anu ditangtoskeun.
3 cl Panyingkepan inpormasi pribadi  
3.1 、 Kecuali panyingkepan terbatas anu ditetepkeun dina kabijakan Privasi ieu, kami bakal nyimpen inpormasi pribadi anjeun leres-leres sareng moal ngungkabkeun daptar inpormasi palanggan. 
3.2 、 Anjeun kéngingkeun kami otorisasi pikeun nyebarkeun inpormasi pribadi anjeun ka pihak katilu tanpa idin anjeun dina kaayaan sapertos kieu:
3.2.1 、 Upami urang ngungkabkeun inpormasi ieu pikeun tujuan Ngidentipikasi, ngahubungi atanapi nyandak gugatan ngalawan tindakan anu tiasa nyababkeun karusakan hak atanapi milik urang, pangguna halaman wéb atanapi anu sanés (kalebet hak sareng pasipatan saha waé).
3.2.2 、 Kami nyayogikeun inpormasi pribadi pikeun subsidiaries, afiliasi atanapi bisnis dipercaya kami atanapi individu pikeun ngolah inpormasi pribadi atas nami pabrik kami.
 Kami meryogikeun pihak-pihak di luhur pikeun satuju ngolah inpormasi sapertos anu saluyu sareng peraturan urang, Kawijakan Privasi ieu sareng karahasiaan sareng tindakan kaamanan anu lumaku.
3.2.3 、 Pikeun kaperluan panilitian hukum.   
3.2.4 、 Panyingkepan sapertos kitu dipikabutuh pikeun sapina atanapi tulisan sanés anu dikaluarkeun ku hukum atanapi disayogikeun ka kami.
4 、 Kaamanan
4.1 、 Kanggo urang, kaamanan inpormasi pribadi penting pisan. Kami bakal ngalakukeun usaha komérsial anu wajar pikeun mastikeun kaamanan inpormasi pribadi anjeun sareng nerapkeun prosedur komérsial anu wajar pikeun ngawatesan aksés anu teu diidinan, ngagunakeun atanapi panyingkepan inpormasi pribadi anjeun. Sanaos léngkah-léngkah di luhur, anjeun kedah waspada yén AKF moal tiasa nyingkahan résiko kaamanan anu aya hubunganana sareng inpormasi pribadi
4.2 、 Anjeun kedah ngabantosan kami pikeun ngajaga inpormasi pribadi anjeun. Salaku conto, tong nyingkab kecap akses pribadi anjeun. Upami anjeun parantos réngsé ngotéktak halaman wéb AKF, punten kaluar tina akun anjeun.
4.3 、 Nalika anjeun nganggo sababaraha produk AKF, program atanapi jasa atanapi posting dina platform jejaring sosial sapertos forum AKF, inpormasi pribadi anu anjeun pasihkeun bakal dibaca atanapi dianggo ku pangguna sanés. Upami anjeun ngalebetkeun inpormasi pribadi anjeun dina kaayaan di luhur, anjeun bakal tanggel waler pikeun akibat anu parah.
5 websites Halaman wéb sareng jasa pihak katilu
Produk, program sareng jasa AKF tiasa ngandung tautan atanapi inpormasi ngeunaan produk sareng jasa pihak katilu. Produk sareng jasa AKF ogé tiasa nganggo atanapi nyayogikeun produk atanapi jasa ti pihak katilu. 
Inpormasi anu dicandak ku pihak katilu anu tiasa ngandung karusiahan pribadi kedah tunduk kana kabijakan privasi Ti pihak katilu. Kami naroskeun ka anjeun pikeun maca kabijakan privasi pihak katilu.
5.1 、 Nalika anjeun ngeklik situs wéb sanés anu numbu ka halaman wéb ieu, anjeun parantos angkat tina halaman wéb kami sareng nganjang kana halaman wéb anu sanés. Halaman wéb sanés tiasa ngumpulkeun inpormasi pribadi anjeun atanapi data anonim. Kituna, urang moal tiasa ngendalikeun, mariksa atanapi ngaréspon halaman wéb sapertos na eusi halaman wéb. Kami moal nanggungjawaban kanggo karugian anu disababkeun atanapi dimungkinkeun Pikeun disababkeun ku situs web pihak katilu anu numbu ka halaman wéb ieu ngumpulkeun inpormasi pribadi atanapi data anonim tanpa idin.
5.2 、 Kawijakan privasi ieu henteu dilarapkeun kana kumpulan data tina situs wéb luar saatos anjeun klik dina tautan.
6 、 Ngumpulkeun sareng ngagunakeun inpormasi pribadi nonoman.   
6.1 、 Kami nyarankeun budak di bawah umur 18 taun pikeun nganjang ka halaman wéb AKF sareng mésér barang kalayan ijin sareng bimbingan wali légal na.
6.2 、 ​​AKF moal nganggo inpormasi pribadi budak leutik, atanapi henteu ngungkabkeun inpormasi na anu tiasa diidentifikasi ka pihak katilu mana waé. Wali ngagaduhan hak pikeun nolak AKF sareng afiliasina pikeun langkung ngempelkeun inpormasi pribadi bangsal, atanapi nyungkeun AKF sareng afiliasina kanggo mupus inpormasi pribadi bangsal.
7 end Parobihan pikeun Kawijakan Privasi ieu.  
7.1 policy Kawijakan privasi ieu ngamungkinkeun disaluyukeun. 
 Tanpa Idin anu jelas anjeun, kami moal ngaleuleuskeun hak anjeun dina kabijakan privasi ieu.

Daptar