tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

Spésifikasi Produk

shuoming1

Spesifikasi Produk:

Ngaran Produk: topeng pelindung non-médis kn95

Modél: AKF 2002

GB2626-2006 Standar Eksekutif: GB 2626-2006;

Perhatosan:   

1. Gagal nuturkeun pitunjuk sareng larangan manual sacara serius bakal mangaruhan kamampuan panyalindungan produk, Anu tiasa nyababkeun panyakit, cilaka atanapi maot.

2. Penting pisan pikeun milih produk panyalindungan pernapasan kalayan leres. Sateuacan nganggo, punten ngalatih pangguna pikeun nganggo panyalindungan pernapasan produk leres numutkeun standar kasalametan sareng kaséhatan anu lumaku.

3. Produk ieu henteu nyayogikeun oksigén. Punten anggo dina lingkungan kalayan oksigén anu cekap sareng ventilasi anu saé.

4. Upami kaayaan sapertos kieu, punten tukeur topéng dina waktosna:

A. Dispnea disababkeun ku halangan kaleuleusan kusabab nyalahgunakeun.

       B. Topéng parantos rusak

5. Dina kaayaan pusing, iritasi atanapi ngarareunah sanés, Punten angkat ti tempat anu kacemar langsung.

 Watesan ngagunakeun:

1. Dina kasus gejala, Entong nganggo produk ieu pikeun lebet atanapi cicing di daérah anu kacemar 

A. Kandungan oksigén kirang ti 19,5%;

B. Upami polutan parantos diambeu atanapi diraosan;

C. Lingkungan gas atanapi uap anu ngabahayakeun;

D. Polutan anu teu dikenal atanapi konsentrasi na, atanapi lingkungan anu bahaya pikeun kahirupan atanapi kaséhatan 

E. Pikeun blasting keusik, ngalukis sareng asbés dianggo;

F. Lingkungan anu ngabeledug

2. Entong refit topéng tanpa idin 

3. Teuing rambut sapertos janggot bakal mangaruhan éta  pelindung  pangaruh  tina   ieu   produk !

4. Sateuacan masing-masing ngagunakeun, perlu dipariksa topéng pikeun mastikeun yén teu aya liang atanapi karusakan dina awak topéng. Pembesaran liang disababkeun ku nyaring bahan saringan dianggap salaku karusakan.

5. Produk ieu tiasa nyaring polutan partikel khusus, Tapi henteu tiasa ngaleungitkeun résiko kakeunaan hawa. Nyalahgunakeun tiasa nyababkeun panyakit sareng / atanapi maot.  

6. Produk ieu ditandaan "NR" sareng henteu tiasa dianggo langkung ti sakali.  

7. Produk ieu henteu cocog pikeun pangguna anu ceuli rusak.   

Maké pakean:

1. Masker panangan, klip irung melengkung.

2. Ngalereskeun topéng dina irung sareng sungut, sareng narik ageman sirah kana tonggong ceuli.

3. Nganggo kadua leungeun, kencét klip irung sareng Tarik tali sirah pikeun mastikeun nyéépkeun topéng.  

4. Pamariksaan panyegelan  

A. Laksanakeun tés pas tanpa port pernafasan, Panutup topéng ku dua panangan, sareng asupan maksakeun. 

B. Upami aliran hawa karaos di sakitar irung, lereskeun / komprési klip irung. C, Upami aliran hawa karasa di ujung topéng, nyaluyukeun topéng / Headband

5. Upami napas sesah atanapi topéng ruksak atanapi cacat, tukeuran langsung.  

6. Upami sealing anu leres henteu tiasa kahontal, tukeur topéng

7. Mangrupikeun léngkah anu penting pikeun ngagunakeun réspirator kalayan aman pikeun niténan paréntah ieu sacara taliti.

shuoming4

Metode Panyimpenan: suhu panyimpenan tina négatip 20 ℃ dugi ka positip 40 ℃, kalembaban hawa dina jero ruangan kirang tina 80%, tahan lembab, buktina hujan, ventilasi sareng buktina panonpoé.

Pabrikan: Anshun AKF Médis Téhnologi Co., Ltd.

Alamat: E6 gedong, sains sareng téknologi industri Park, Xixiu District, Anshun, Guizhou.


Daptar