tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

Puseur produk

  • Personal Protective KN95 Mask GB2626 Foldable Air Breather Disposable kn95 Face Mask with Air Value

    Personal Protective KN95 Mask GB2626 Foldable Air Breather Disposable kn95 Mask Mask sareng Nilai Hawa

    Judul Produk:
    Personal Protective KN95 Mask GB2626 Foldable Air Breather Disposable kn95 Mask Mask sareng Nilai Hawa

    Spésifikasi:
    Warna: Bodas
    Bahan: lawon Non-anyaman, katun hawa panas, ngalembereh ditiup
    Ukuran: 180 * 158mm
    Standar: GB2626-2006 KN95
    Kelas Perlindungan: KN95 = N95 = FFP2
    Tingkat Saringan: ≥95%
    Sertipikat: CE
    Item Kaayaan: 100% Anyar
    Paket Kalebet: 20 x masker KN95 per kotak
  • GB2626-2006  Certificate  Approved High Quality FFP2  mask Facemask 5 layers Protective Disposable KN95  N95Face  Mask

    GB2626-2006 Sértipikat Disatujuan topeng FFP2 topeng Facemask 5 lapisan Pelindung Pakai Kn95 N95Face Topeng

    Judul Produk : GB2626-2006 Sértipikat Disatujuan topéng FFP2 topeng Facemask 5 lapisan Pelindung Pakai KN95 N95Face Topeng
    Spésifikasi:
    Warna: Bodas
    Bahan: Non-anyaman, Lebur Ditiup
    Ukuran: 180 * 158mm
    Standar: EN 149: 2001 + A1: 2009; Kelas-FFP2
    Kelas Perlindungan: KN95 = N95 = FFP2
    Tingkat Saringan: ≥95%
    Sertipikat: CE EN149 FFP2
    Item Kaayaan: 100% Anyar
    Jumlah bungkusan: Tiasa disaluyukeun
    Wangun: Datar-Lipat
  • Disposable Gloves Nitrile Latex Cleaning Food Gloves Universal Household Garden Kitchen Cleaning Gloves

    Sarung Pakéan Sarung Tangan Nitrile Lateks Beberesih Sarung Dahareun Universal Rumah Tangga Taman Sarung Dapur Ngabersihan Sarung

    Judul Produk:
    Sarung Pakéan Sarung Tangan Nitrile Lateks Beberesih Sarung Dahareun Universal Rumah Tangga Taman Sarung Dapur Ngabersihan Sarung

    Spésifikasi:
    Warna: Bodas / biru / beureum / koneng / hejo / pink / coklat / ungu / hideung
    Bahan: Latéx
    Ukuran: 6.5 / 7.0 / 7.5 / 8.0
    Pasipatan: Bahan Médis & Asesoris
    Jenis: bubuk atanapi bubuk gratis
    Fitur: Waterproof / kasihatan
    Aplikasi: Klinik / Rumah Sakit
    Item Kaayaan: 100% Anyar
    Paket Kalebet: 2 pcs / kantong kertas
  • Factory  direct   FFP3 respirator masks en 149 without  valve  in  stock

    Masker langsung FFP3 réspirator masker en 149 tanpa stok klep

    Judul Produk : Masker réspirator FFP3 langsung pabrik 149 tanpa stok klep
    Spésifikasi:
    Warna: Bodas
    Bahan: lawon non-anyaman / Lawon ditiup-lawon, lawon non-anyaman
    Ukuran: 180 * 158mm
    Standar: EN 149 -2001 + A1-2009
    Kelas Perlindungan: EN149 FFP3
    Tingkat Saringan: ≥95%
    Sertipikat: CE Certified.
    Item Kaayaan: 100% Anyar
    Bungkusan: 10 pcs / kotak 12 kotak / karton
    Wangun: Piala jenis pelindung ma
  • High-quality kn95 face mask Head-mounted KN95 respirator breathing mask

    Topéng-topéng topéng kn95 topéng Masker napas réspirator KN95 dipasang

    Judul Produk:
    Topéng-topéng topéng kn95 topéng Masker napas réspirator KN95 dipasang
    Barang: Kepala-dipasang KN95 réspirator
    Gaya: Ceuli-gelung / Dasi-on 3 lapisan
    Bahan: Nylon / Kapas, lawon Non-anyaman + lawon dilebur
    Ukuran: 18 * 9cm

    Warna: Biru, Bodas
    BFE: 98%
    Aplikasi: Seueur dianggo di rumah sakit & Podomoro, konsultasi médis & parmacy, salon kecantikan, ngolah tuang, pelindung industri, panggunaan sapopoé sareng sajabana.
    Paking: 10 buah / kotak
  • PE Disposable Niosh Approved Dust FFP2 Safety Nose Mask N95 Particulate Respirator Nose Mask with Valve

    PE Pakai Niosh Disatujuan Debu FFP2 Kasalametan Irung Topéng N95 Partikelat Respirator Irung Topéng sareng Klep

    Judul Produk : PE Pakai Niosh Disatujuan Debu FFP2 Kasalametan Irung Topéng N95 Partikelat Respirator Irung Topéng sareng Klep

    Spésifikasi:

    Warna: Bodas sareng konéng

    Bahan: 3 Lay Non-anyaman SPP + MB + SPP nonwoven

    Ukuran: 180 * 158mm

    Standar: GB2626-2006 KN95

    Kelas Perlindungan: KN95 = N95 = FFP2

    Tingkat Saringan: ≥95%

    Sertipikat: CE EN149 FFP2

    Item Kaayaan: 100% Anyar

    Jumlah bungkusan: 20 individu / kotak, 20 kotak / ctn

    Wangun: 3D Cup Wangun
  • 2020 4-layer High-quality  FFP2  Anti- air  Pollution Mask Filter Anti-dust Face Medical Mask

    2020 4-lapisan FFP2 Anti-kualitas Polusi Topeng Polusi Topéng Anti-lebu Topéng Médis Beureum

    Judul Produk:
    2020 4-lapisan FFP2 Anti-kualitas Polusi Topeng Polusi Topéng Anti-lebu Topéng Médis Beureum
    Barang: Kepala-dipasang FFP2 dipasang dua réspirator
    Gaya: Ceuli-loop / Dasi-on 4 lapisan
    Bahan: PP bodas lawon non-anyaman + Katun poliéster bodas
    Standar kaamanan: GB2626-2006
    Warna: Biru, Bodas
    BFE: 98%
    Aplikasi: Seueur dianggo di rumah sakit & Podomoro, konsultasi médis & parmacy, salon kecantikan, ngolah tuang, pelindung industri, panggunaan sapopoé sareng sajabana.
    Paking: 10 buah / kotak
  • Hot sell Disposable medical mask with high quality from China factory

    Panas ngajual Topéng médis disposable kalayan kualitas luhur ti pabrik Cina

    Judul Produk:

    Panas ngajual Topéng médis disposable kalayan kualitas luhur ti pabrik Cina

    Barang: Masker bedah tiasa dianggo
    Gaya: Ceuli-gelung / Dasi-on 3 lapisan
    Bahan: Lapisan luar non-anyaman + 98% lapisan lebur-ditiup + Lapisan jero sanés tenun
    Ukuran: 17.5 * 9.5cm
    Warna: Biru, Bodas
    BFE: 98%
    Aplikasi: Seueur dianggo di rumah sakit & Podomoro, konsultasi médis & parmacy, salon kecantikan, ngolah tuang, pelindung industri, panggunaan sapopoé sareng sajabana.
    Paking: 50 pcs per kotak kado; 2000 pcs per kotak karton
  • Anti Dust Face Mask Mouth Cover Respirator  Washable and Reusable Mouth Mask

    Anti Debu Beureum Topeng Mulut Panutup Respirator Dicuci sareng Topéng Mulut Anu Tiasa Dianggo

    Judul Produk : Masker Beureum Debu Masker Panutup Respirator Dicuci sareng Topéng Mulut Anu Tiasa Dianggo deui
    Spésifikasi:
    Warna: Bodas
    Bahan: lawon dilebur-ditiup sareng non-anyaman
    Ukuran: 180 * 158mm
    Standar: EN 149: 2001 + A1: 2009; Kelas-FFP3
    Kelas Perlindungan: EN149 FFP3
    Tingkat Saringan: ≥95%
    Sertipikat: CE Certified.
    Item Kaayaan: 100% Anyar
    Bungkusan: 10 pcs / kotak 12 kotak / karton
    Wangun: Dicetak
  • Hot selling 3-layer bandage face mask disposable face mask medical

    Jual panas 3-lapisan perban masker pameunteu tiasa nganggo topéng médis

    Judul Produk:
    Jual panas 3-lapisan perban masker pameunteu tiasa nganggo topéng médis
    Barang: Masker bedah tiasa dianggo
    Gaya: Ceuli-gelung / Dasi-on 3 lapisan
    Bahan: Lapisan luar non-anyaman + 98% lapisan lebur-ditiup + Lapisan jero sanés tenun
    Ukuran: 17.5 * 9.5cm
    Warna: Biru, Bodas
    BFE: 98%
    Aplikasi: Seueur dianggo di rumah sakit & Podomoro, konsultasi médis & parmacy, salon kecantikan, ngolah tuang, pelindung industri, panggunaan sapopoé sareng sajabana.
    Paking: 50 pcs per kotak kado; 2000 pcs per kotak karton
Daptar