tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

Kasus Pelayanan

anli1

Topéng AKF:

Salila période epidemi, urang masang pabrik sareng garis produksi masker gancang. 

Sadayana kolega perusahaan damel babarengan pikeun ngusahakeun upaya pangsaéna pikeun ngabantosan sadayana masarakat.  

Salila période epidemi, masker anu dihasilkeun tina lini produksi AKF nyumponan seueur tuntutan domestik unggal dinten.  

Ayeuna produk AKF parantos dijual ka luar negeri kalayan ngagaleuh sababaraha rupa perusahaan sareng struktur kasejahteraan di Cina Salaku tambahan, kami ogé masihan kontribusi anu saé pikeun merangan global ngalawan wabah éta.

anli2

Kasus Pelayanan:

anli3

Shen Zhen Xin zhong Property Co., Ltd.

Shen zhen Xin zhong Property Co., Ltd. mangrupikeun cabang di Bank Cina di Kacamatan Futian, Kota Shen Zhen. Perusahaan ieu mésér AKF   

hiji masker Pelindung sekali pakai .............

anli4

Otoritas Perkotaan Distrik:

Salila période épéktasi, staf penguasa kota henteu cicing di bumi aman. Aranjeunna perang di garis payun kanggo ngarengsekeun ngasingkeun padamelan pikeun epidemi. Aranjeunna mésér sajumlah ageung masker médis anu tiasa dianggo tina AKF.   

2JO8RS00H14IWQD9M$1M@NX

Pabrik Ding Tai Fu Kacamatan Ping Shan:

Salila période épéktasi, padamel anu rajin di pabrik masih damel di garis payun bengkel. Topeng AKF nyayogikeun panyalindungan épidemis munggaran pikeun produksi!  

aonierte

Pagawé Garis Médis Dina mangsa périodeu epidemi, pagawé médis peryogi perlindungan anu pangsaéna.  

Topeng AKF nyayogikeun panyalindungan panangan heula pikeun pagawé médis ..................


Daptar