tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

Dinamika Layanan

 3840

 Tren Layanan Médis

● Duan Yufei 一 wakil Kongrés Rahayat Nasional sareng diréktur Propinsi Kaséhatan sareng Kaséhatan.

Anjeunna nyarios yén Provinsi Guang dong parantos ngabolaykeun tambahan komisi Média tambahan komisi di akhir taun kamari, kami bakal nguatkeun pangawasan sareng évaluasi komisi komisi tambihan dina taun ayeuna, ngamajukeun pendirian mékanisme pangaturan dinamis pikeun harga médis.

2165842

● Diskusi pikeun ngabolaykeun bonus médis anu tiasa dianggo pikeun kaséhatan sareng ningkatkeun kamampuan aksés umum

Numutkeun penyebaran panitia panitia Partéi propinsi Guangdong sareng pamaréntah propinsi sareng sarat tina rencana aksi pikeun memperdalam reformasi komprehensif rumah sakit umum di Propinsi Guangdong ... ....

 

{JB3C$P2YE}IHL5$Y`C11[9

● Ngawangkong ngeunaan kerjasama antara Guangdong, Hong Kong. Sareng Macao- -nguatan darurat kaséhatan masarakat

Guangdong, Hong Kong sareng Macao sasarengan ngayakeun konperénsi kerjasama kaséhatan kadua Area Greater Bay di Shenzhen tanggal 25 Pébruari taun ayeuna. Tilu pihak nandatanganan konsensus ngeunaan kerjasama kaséhatan di Greater Bay Area, anu ngagampangkeun panandatanganan 62 proyék kerjasama sareng nyayogikeun platform kerjasama anu saé pikeun kerjasama médis sareng kaséhatan Guangdong, Hong Kong sareng Macao.

VA983N_H}4$$(C[B[83([UI

● Léngkah salajengna nyaéta kumaha nguatkeun kerjasama médis sareng kaséhatan antara Guang dong, Hong Kong sareng Macao.

 

Duan Yufei ngenalkeun yén anu mimiti, urang bakal nguatkeun desain tingkat luhur, nyiptakeun lingkungan kawijakan anu saé, ngamajukeun kerjasama erat sumberdaya médis bermutu tinggi, sareng ngamajukeun épisién sumberdaya médis anu épisién sareng merenah di tilu daérah, Kami ogé kedah ngawangun pola konéktipitas énggal antara Guangdong, Hong Kong sareng Macao ... ...

@6HEW0K~982@M{6{PIF3CK1

● Ngobrolkeun ngeunaan gerakan kasihatan patriotik ing Ngarepkeun pikeun ngamajukeun panerapan karya ieu.

Dina sési NPC sareng CPPCC taun ayeuna, Duan Yufei ngusulkeun panerapan pikeun nyepetkeun padamelan kaséhatan patriotik. Anjeunna nyarios yén Guangdong, Jiangsu, Zhejiang sareng tempat-tempat sanésna ogé parantos ngenalkeun undang-undang sareng peraturan lokal ngeunaan kaséhatan patriotik, nunjukkeun yén padamel kaséhatan patriotik kedah dibawa jalur legalisasi di tingkat nasional ......

243

Daptar