tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

Sarat jeung Kaayaan Palayanan

- Kawijakan LAYANAN -

         Pedaran Garansi Produk AKF 

          1. Umur hirup tina Topéng AKF mangrupikeun sataun. 

          2. Kusabab période khusus tina wabah, waktos pangiriman  bisa ditunda ngabandingkeun sareng waktos

             tina nandatanganan kon saluran, sahingga para nasabah tiasa ngadaptar pikeun ngabalikeun duit lengkep. 

       3. Dina 7 dinten saatos nampi produk, pembeli mésér balikkeun barang ku alesan salain ti

            kualitas produk ,anu mésér tiasa negosiasi sareng perusahaan urang pikeun ngasilkeun deui barangna  dina kaayaan éta

           produk henteu mangaruhan dina dijual kadua. Nanging, anu mésér kedah nanggung biaya   ngurilingan

           pangiriman express sareng logistik! 

 37

★ upami barangna dipulangkeun atanapi ditukeurkeun kumargi salah kiriman atanapi masalah kualitas dina 7 dinten saatos nampi,
Parangko bakaldibayar ku anu ngagaleuh! Pangirimanna kedah di laksanakeun ku com-panyadia.

★ Henteu kéngéng diidinan saatos 7 dinten nampi produk. Upamiaya masalah kualitas, anjeun tiasa tukeur

barang-barang kalayan di15 dinten. Ongkos kirim bakal dibayar ku anu ngagaleuh! Pangirimannabakal dilakukeun ku perusahaan.

 Tanggal mimiti garansi nyaéta tanggal faktur anu épéktip. Upami a invoice anu sah teu tiasa disayogikeun, tanggal produksi didaptarkeun

dina sistem AKF ditunda salami 2 sasih nalika perang-tanggal mimiti ranty.

  Invois anu sah mangrupikeun garansi anu penting sareng tilu garansisertipikat jasa. Ngajaga hak sah anjeun sareng antar-

ests, punten taroskeun ka dealer pikeun tagihan biasa, éta stan-dard invoice tina Administrasi Nagara perpajakan. Basa maneh

mésér, faktur kedah jelas nunjukkeun mérek, modél sareng tanggal penjualan produk, sareng dicap ku

tandatangan resmi distributor. Pasang faktur sasarengan sarenggaransi, éta bakal merenah pikeun anjeun ngalereskeun sareng konsultasi

 

Klausa kabur 

Kaayaan di handap ieu henteu kalebetkeun kana lingkup jasa gratis

1. Éta henteu saluyu sareng Tilu Jaminan, henteu nyayogikeun dokumén jaminan atanapi valid

faktur, atanapi dirobah, atanapi henteu saluyu sareng produkna.

2. Bar code atanapi label rapuh anu ditempelkeun dina bagian produk rusak, leungit atanapi teu saluyu sareng produk.

3. Karuksakan disababkeun ku faktor teu dihaja atanapi panggunaan anu teu leres, kalebet polusi karusakan buatan, polusi médis,

transportasi, kalembaban udara, polusi jamur, panyimpenan anu teu leres, bahan asing ragrag, karusakan beurit, karusakan serangga, jsb.

4. Runtah Normal (contona, maké alami, ngagem sareng sepuh).

5. Lingkungan anu nganggo henteu saluyu sareng peraturan Nagara anu aya hubunganana

6. Dijual atanapi ruksak ku agénsi atanapi tanaga anu sanés AKF.

7. Kartu kualifikasi rangkep henteu ngonpigurasi ku pabrik AKF asli (konfigurasi standar

bakal tunduk kana rékaman sistem AKF).

8. Gagal atanapi karusakan disababkeun ku bencana alam majeure force (sapertos lini, seuneu, banjir,topan, kilat, jst.)

 

Pancegahan pikeun ngagunakeun produk

1. Mangga pigunakeun produk ieu leres. Entong nganggo produk ieu salaku gaganti tutup pelindung dina kaayaan bahaya. Ieu

produk mangrupikeun produk pelindung anu umum, henteu tiasa ngahontal pangaruh anu sami tina alat pelindung profesional.

2. Dina prosés ngagunakeun, meureun aya sababaraha karusakan atanapi konsumsi. Disarankeun nyiapkeun cukup produk sateuacanna. Produk ieu moal tiasa ngahontal

pangaruh perlindungan pikeun lila. Disarankeun pikeun ngaganti topeng disposable ieu unggal opat

jam

3. Punten entong ngabongkar produk atanapi henteu nganggona produk deui, sapertos campuran deui, jsb. Entong nempatkeun tepa

sundries disisi produk pikeun nyegah produk tina najis atanapi rusak.

4. Perlindungan Topéng: anggo topéng sacara efektif tiasa ngajaga kasihatan urang, sareng tiasa ngajagi awak manusa tina inféksi

baktéri asing, debu, virus, sareng sajabana. Sawaktos-waktos, produk anu bersih kedah dihindari supados caket kana sumber polusi, sareng

karusakan tina panutup pelindung produk kedah dihindari.

5. Pikeun perkawis sanés anu teu disebatkeun, mangga tingal manual pangguna anu dilampirkeun, pitunjuk produk sareng Lampiran, jsb.

6. Upami produkna henteu lami dianggo, punten tong teras-terasan dianggo. Anjeun kedah ngajaga produk dina lingkungan anu garing.

7. Upami anjeun ngagaduhan patarosan anu sanés, anjeun tiasa ngahubungi AKF saatos penjualan, dealer atanapi pusat layanan palanggan gancang-gancang

kalayan faktur anu valid.

944

Tips panas: 

1. Kecuali pikeun istilah jasa anu didaptarkeun di luhur, AKF henteu ngalaksanakeun jaminan anu jelas sareng tersirat. Upami aya anu sanés

hukum anu berlaku di nagara éta, AKF bakal matuh kana hukum.

2.AKF ngan ukur tanggung jawab anu dibutuhkeun ku hukum nagara anu berlaku.

3.AKF moal nanggungjawaban kanggo karugian sapertos kieu:

(1) Runtah kusabab kaleungitan produk palanggan

(2) Runtah anu disababkeun ku polusi, karusakan sareng kaleungitan produk kusabab panyimpenan anu teu leres.

(3) Runtah disababkeun ku klaim pihak katilu ka konsumén.

4. Kanggo barang anu disebatkeun dina komitmen jaminan, modél produk kedah tunduk kana modél khusus anu dipésér ku

palanggan sareng daptar bungkus。

5. Invoasi pameseran, garansi sareng tilu sertipikat garansi mangrupikeun dokumén penting pikeun kadua pihak pikeun minuhan anu sah

"tilu garansi" lease Mangga jaga dijaga kalayan leres tanpa santunan。

6. Upami aya bédana antara peraturan jaminan di luhur sareng jasa jaminan anu dijanjikeun dina kualitas Produk

dokumén jaminan, jasa jaminan anu dijanjikeun dina dokumen jaminan kualitas Produk bakal valid.


Daptar