tell-top
whatsapp
+8618118763093
email-top
Alamat email
jerry@runbo.net
tell-top
Telepon
+8613802554617

Rekrutmen bakat sareng latihan

zhaopin1 zhaopin2

Rekrutmen Bakat Sareng Pelatihan  

Punten kirimkeun resume anjeun ka: Service @ runbo.net nunjukkeun posisi:

Palayanan Pelanggan Online:

Kualifikasi:  

1. Fokus kana komunikasi real-time online pikeun mempermudah kasepakatan mesen  

2. Ngagunakeun sababaraha metode jasa pikeun langsung ngalayanan pangguna sareng ngarengsekeun masalah pangguna anu nganggo produk.   

3. Ngumpulkeun kabutuhan pangguna, ngabantosan unggal departemén pikeun ningkatkeun fungsi produk sareng ngarengsekeun promosi pasar.

4. Nanganan keluhan konsumén sareng Ngaronjatkeun caket konsumén.

5. Nganalisis data pangguna sareng ngaoptimalkeun solusi jalan.

6. Satuju sareng sistem shift anu berpungsi.   

Syarat Pakasaban:

1. Laju ngetikna kedah langkung ti 80 kecap / mnt (ngupingkeun sareng ngetik)

2. Cinta Internét sareng gaduh sababaraha élmu dasar ngeunaan aplikasi jaringan. 

3. Gelar perguruan tinggi atanapi saluhureuna, komputer, e-commerce, sareng sajabana Anu Diutamakeun;  

4. Resep komunikasi sareng jalma sareng neken komunikasi

5. Pangalaman kerja anu patali sareng Penjualan Pelanggan langkung disukai.  

Syarat Kualitas Pribadi: 

1. Kamampuh anu hadé pikeun ngurus urusan sareng diajar élmu anyar;

2. Janten Hadé nguping, ngartos sareng ngagaduhan kasadaran jasa;

3. Merhatoskeun detil, ngagaduhan kamampuan anu kuat pikeun diajar pribadi sareng disiplin diri.  

4. Gaduh sumanget tim anu saé, adaptasi sareng lingkungan damel kalayan gancang;

5. Industri jasa anu resep sareng mikawanoh nilai jasa.   

Editor Wéb:  

Kualifikasi Pos:  

1. Bertanggung jawab nyerat sagala jinis tulisan, koméntar, bahan publisitas sareng ringkesan halaman wéb 

2. Tanggung jawab pikeun ngumpulkeun bahan halaman wéb, nyerat naskah sareng

Pariksa téks engké, konfirmasi sareng padamelan sanés:

3. Partisipasi dina pamekaran, palaksanaan sareng pengawasan stratégi promosi sareng rencana halaman wéb.

Syarat Pakasaban: 

1. Utama dina jurnalistik, komunikasi, Cina, ékonomi sareng manajemén, sareng latar pendidikan kedah gelar sarjana atanapi saluhureuna. 

2. Bertanggung jawab pikeun kumpulan matéri halaman wéb, nyerat naskah sareng teras nyebarkeun téks, mastikeun, jst;

3. Biasa sareng metode propésional, mikir gancang, wawasan anu kuat, katerampilan nyerat padet, kamampuan éksprési basa anu kuat.   

4. Bisa nulis salinan promosi sacara mandiri,  

kalayan pangalaman damel dina halaman wéb sareng majalah.   

Latihan tanaga:  

Turutan arah pangwangunan stratégi perusahaan AKF, Patuh kana kabutuhan pamekaran bisnis, Nganalisis celah kompeténsi pasip sareng kombinasi saluran pangwangunan pagawé anu béda-béda, ngawangun sistem palatihan tanaga pikeun gancang ngadukung pangwangunan bisnis, sareng ngabantosan pangwangunan karir pagawé ku cara dirobih sareng latihan mufti-diménsi.

Ngarumuskeun ukuran manajemén pikeun atikan sareng palatihan staf, sareng ngalaksanakeun manajemén anu sistematis, standarisasi sareng ilmiah pikeun atikan sareng palatihan staf. Ketat nerapkeun ditarikna sareng ngagunakeun dana latihan numutkeun peraturan. Dana latihan sareng sumber daya anu épéktip sareng sacara garapan digunakeun. Pendidikan sareng palatihan padamelan dianggap salaku kabiasaan investasi perusahaan, sareng perusahaan diusahakeun janten organisasi pembelajaran.  

 Ngembangna saluran pelatihan bakat pikeun nyumponan kabutuhan diajar kontinu ngeunaan bakat profesional sareng téknis, sareng nyayogikeun dukungan inteléktual pikeun pamekaran poténsi pagawé pikeun ngawujudkeun tujuan pangembangan mérek AKF.  

 Sistematis sareng komprehensif, nempatkeun stres kana poin-poin konci:

Nekenkeun kana budidaya bakat tingkat luhur sareng bakat inovatif. Kamp latihan diadopsi pikeun ngokolakeun sareng ngawangun eselon bakat internal anu wajar.  

Nutup kana bisnis, Merhatoskeun pangaruh anu saleresna, Pelatihan tanaga caket kana strategi perusahaan, nekenkeun dukungan latihan pikeun bisnis perusahaan, Ngagabungkeun téori sareng prakték, Fokus kana aplikasi sareng pangaruh anu saleresna.  

Pelatihan Personalia:   

wenti6

Perencanaan Karir:  

 Pangwangunan bakat ditangtayungan: Pelatihan Personalia Komprehensif

Pelatihan bakat profesional: Disayogikeun kolam renang dasar tina manajemén dasar

Kolam renang bakat manajemén ditangtayungan

Kolam renang Bakat ditangtayungan Pikeun Manajemén Senior

Jalur pamekaran karir téknis :  

Ahli Senior :  

Kader propésional: 

Jual Komisaris

Jalur Pangwangunan Karir:  

Salesman tinggi Salesman panengah salesman SMP pagawe biasa 

Karyawan Nyobaan:

Jalur pamekaran karir manajemén: Wakil Présidén Jénderal Wakil présidén pusat / Kapala Inspektur Daérah / Pengawas Daérah Anu Diawaskeun Pengawas 60 bulan 36 bulan 24 bulan 12 bulan 0-6 bulan 


Daptar